Barış'ı izlemeyen takım yok!

Çekya maçına damga vuran ve ödül alan Barış, İngiliz basını ve taraftar forumlarında gündem oldu. “M.United teklif yaptı mı?” diye soru yönelttiğimiz Barış'ın temsilcisi, “Herkes izliyor. Barış Alper sadece saha içiyle ilgili” dedi.

AKŞAM SPOR

BERKHAN SAFİ

Manchester United ve Tottenham, Çekya'yı 2-1 yendiğimiz karşılaşmada Barış Alper Yılmaz'ı yakından izledi. G.Saraylı futbolcu, bu karşılaşmada oynadığı harika oyunla da maçın adamı seçildi. Etkili performansın ardından Barış Alper, İngiliz taraftar forumlarında gündem oldu. Manchester United'a yakın olduğu konuşulan Yılmaz için Arsenal taraftarları takımlarının yöneticilerine sosyal medyadan, "Bu çocuğu kaçırmayın" çağrısı yaptı.

ONU HERKES TAKİP EDİYOR

Manchester United'ın teklif ilettiği iddialarından sonra Barış Alper Yılmaz'ın temsilcisine bu durumun doğruluğunu sorduk. Aldığımız yanıt şöyle oldu: "Barış Alper'i herkes izliyor. Uzun süredir seyrediliyor. Çok profesyonel ve odağını tamamen performansına vermiş durumda. Kendisini gelişimine adamış durumda." Öte yandan Barış Alper Yılmaz'ı sadece İngiltere değil Almanya ve İtalya'dan da takip eden takımlar var. Leipzig, Leverkusen, Frankfurt, Brighton, Lazio ve Napoli yarıştaki ekipler...

ŞİMDİ YENİ HEDEFLER VAR

Çekya karşılaşmasının ardından ödül alan Yılmaz, yaptığı açıklamalarla da odağının tamamen EURO 2024 olduğunu vurguladı. Bu sezon 58'inci resmi müsabakasına çıkan 24 yaşındaki yıldız futbolcu, Avrupa Futbol Şampiyonası Son 16 turunda oynayacağımız Avusturya karşılaşması için "İntikam peşinde değiliz. Adım adım ilerliyoruz. Öncelikle sözümüzü tuttuk. Şimdi yeni hedeflerimiz var. Avusturya maçı gerçekten zor olacak" dedi.