Barış Alper Yılmaz: Lideriz ve mutluyuz

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Letonya ile karşılaşacak olan A Milli Takım'da Barış Alper Yılmaz, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım oyuncularımızdan Barış Alper Yılmaz, Avrupa Şampiyonası Elemeri'nde oynayacağımız Letonya karşılaşması öncesi konuştu.

Barış Alper, "Çok zor bir maçı kazandık. Golden daha önemli şeyler var. Takım olarak reaksiyon verdik. Zor maçtı ama yendik. Şu anda lideriz ve mutluyuz." dedi.

Genç oyuncu, "Maç heyecanı var ama biz lider olarak sahaya çıkacağız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Hırvatistan'a gol anını anlatan Barış Alper, "Golden sonra daha önemli olan takım arkadaşlarımın mücadelesi. Kalecinin açıldığını gördüm, vurdum ve güzel bir gol oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Hakkında çıkan Milan kulübüyle transfer iddialarıyla da konuşan golcü oyuncu, "Onları görmek güzel ama ben daha yolun başındayım. Daha çok çalışmam gerekiyor. Eksiklerim var ama bunların üstesinden geleceğim." şeklinde konuştu.

BASIN TOPLANTISI

Barış Alper Yılmaz, basın toplantısında "Zor bir maçtı. Önemli olan kazanmaktı. Ben gol attım ama sonuç olarak takım arkadaşlarımın oyunu çok önemliydi. Mevki çok önemli değil, hocam nerede şans veriyorsa orada takıma faydalı olmak istiyorum." sözlerini sarf etti.