Barış Alper bizimle kalsın!

“Barış Alper Yılmaz'ın önü çok açık, tabii bizle beraber önü açık olsun. Umarım bizimle yola devam eder. Barış'ı bu turnuvaya hazırlayan teknik adam olmak beni çok sevindirdi. Bu sezon 70 maç oynadı...”

AKŞAM SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kalabalık bir kadro ile kampa girdiklerini belirten Buruk, "Avusturya'yı seçme nedenlerimizden biri iklim değişikliğinden dolayı buralarda sıcak oluyor. Bir yandan da hazırlık maçları bu yüklemenin bir parçası olacak. İlk maçımızı daha hazır bir takıma karşı oynayacağız. Kalabalık bir kadro geldik. Bu kadro içerisinde genç ve kiralıktan dönen oyuncularımız var, kadromuzda tutmak istediğimiz oyuncular var. Bu tür kamplarda çok sıkılacak zaman olmuyor her gün çift antrenman oluyor" diye konuştu.

BU TAMAMEN ONUN BAŞARISI

Geçtiğimiz sezonun son haftalarda yükselttiği performansını EURO 2024'te de sürdüren Barış Alper ile ilgili de konuşan başarılı çalıştırıcı, genç oyuncunun 70 maç oynadığını vurguladı. Takımda tutmak istediklerini belirterek şunları söyledi: "Turnuvaya bakınca Milli Takım olarak 2 tane önemli oyuncu ön plana çıktı. Biri Barış Alper, biri Ferdi. İki tane önemli oyuncu ön plana çıktı. Barış'ın gelişimini gören, onunla çalışan, onu birçok mevkide kullanan, bu turnuvaya hazırlayan biri olarak beni çok sevindirdi. Bu tamamen Barış Alper Yılmaz'ın başarısı.

12 AYA YAKIN BİR SEZON OLDU

Bu sezon boyunca 70 maç oynadı. Bunu hem fiziksel hem de mental olarak yürütmek en çok Barış Alper Yılmaz'ın başarısı. Diğer milli oyuncuları da kutluyorum. Abdülkerim, Kaan ve Kerem de çok fazla maç oynadılar. Yaklaşık 12 aya yakın bir sezon oldu. Üstüne milli takıma hizmetler gurur verici. Barış'ın performansı önemliydi, çok ön plana çıktı, tüm rakiplerine üstünlük kurdu. Çok mutlu oldum. Bunu hak eden biri. Önü çok açık. Bizimle beraber önü açık olsun tabii ki." 24 yaşındaki başarılı futbolcunun birçok talibi olduğu bildiriliyor