Barcelona Memphis Depay ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

İspanyol devi Barcelona, Lyon'daki sözleşmesi sona eren Hollandalı yıldız Memphis Depay'ı renklerine kattı.

Barcelona, Hollandalı yıldız Memphis Depay ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Lyon ile sözleşmesi sona eren ve bonservis bedelsiz olarak kadroya katılan 27 yaşındaki oyuncu için imza töreni düzenlendi.

Camp Nou'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Memphis, "Burada olmak bir onur. Çocukluk hayalimi yaşıyorum. Başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. 27 yaşında hayalimi gerçekleştirmek hem şaşırtıcı hem de harika bir duygu. Yeni sezonda tüm kupalara talibiz" açıklamasında bulundu.

İspanyol devinin Hollandalı çalıştırıcısı Koeman'a da değinen Depay, "Bana güvenip kadrosunda istediği için hocam Koeman'a da teşekkür ediyorum. O olmasaydı da buraya koşarak gelirdim ama onun olması benim için ayrı bir önem taşıyor. Transfer sürecinde bana kendimi özel hissettirdiği için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Barcelona, Haziran 2023'e kadar sözleşme imzaladığı oyuncunun serbest kalma bedelini 500 milyon euro olarak belirledi.

BAŞKANDAN MESSİ MÜJDESİ

Memphis için düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başkan Laporta, transfer konusuna da değindi. Griezmann, Pjanic ve Umtiti'nin takımda kalacağı yönünde umudu olduğunu belirten Laporta, sözleşmesi biten Messi için de müjdeli haberin yakın zamanda verileceğini, Arjantinli süper starın iyi bir tatili hak ettiğini söyledi.