Balotelli'ye Sergen Yalçın videosunu kim izletti? Kendisi açıkladı

Adana Demirspor'un deplasmanda Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldığı maçta attığı gol sonrası Sergen Yalçın'a yaptığı hareketle gündeme oturan Mario Balotelli, konuyla ilgili açıklamalar yaptı. ‘Beşiktaş taraftarıyla hiçbir sıkıntım yok' diyen Balotelli, Sergen Yalçın'ın ‘Beyni yok' yorumunu yaptığı videoyu, ismini vermek istemediği bir futbolcu arkadaşının kendisine izlettiğini söyledi.

Mario Balotelli'nin TV100'e konuyla ilgili yaptığı açıklamalar şöyle:

"BEŞİKTAŞ TARAFTARIYLA HİÇBİR SIKINTIM YOK"

"Türkiye'ye gelmeden önce benimle ilgili olan ne varsa izledim. Bu benim prensibimdir. Profesyonellik budur. Profesyonel sporculukta bu zaten vardır. Türkiye ile ilgili bütün bilgileri aldım. Ben, Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşlarıyla, halkıyla, bana gösterdikleri ilgiyle hep mutlu oldum. Benim Beşiktaş taraftarıyla hiçbir sıkıntım yok.

BALOTELLI'YE SERGEN YALÇIN'IN VİDEOSUNU KİM İZLETTİ?

Ben soyunma odasındayken maça çıkmadan önce, ismini vermek istemediğim bir futbolcu arkadaşım bana videoyu izletti. Sergen Yalçın'ın bana 'Beyni yok' dediğini orada gördüm. Çok üzüldüm. Bu bana ayrı bir motivasyon kazandırdı. Zaten soyunma odasında hocama da söyledim, 'Lütfen beni oynat. Oynamak istiyorum, verilecek bir cevabım var. Akıllı mıyım, değil miyim?' Beyinsiz miyim, değil miyim? Kendisine de göstereceğim' dedim.

"TÜM PRİMİ SOKAK ÇOCUKLARINA BAĞIŞLAMIŞTIM"

Şu bilinsin ki benim parayla pulla hiçbir zaman işim olmaz. Ben bu sporu, futbolu çok seviyorum. Beni tanıyan herkes bilir. İtalya Milli Takımı ile şampiyon olduğumda aldığım bütün primi İtalya'daki sokak çocuklarına bağışladım. Ben çocukları çok seviyorum. Ben gençleri çok seviyorum. Benim için millet, din, dil, ırk hiç fark etmiyor. Ben herkesi çok seviyorum.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'NE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Ayrıca önümüzdeki hafta için devlete bağlı olan kimsesizler yurdundan bir randevu istedim. Türkiye Cumhuriyeti Devleti de olumlu bir şekilde karşılık verip teşekkür etti. Orada bulunan çocuklara yardımda bulunacağım. Onlara forma, futbol ayakkabısı, spor ayakkabı, kırtasiye malzemeleri, eşofman takımı, şortlar alacağım. Ne varsa, ne eksikleri varsa hepsini tek başıma karşılama kararı aldım. Bana bu fırsatı verdiği için Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."