''Balotelli intikamını aldı''

Dünya basını tecrübeli forvetin Sergen Yalçın'a yaptığı hareketi konuşuyor. İngiltere'nin Daily Mail gazetesi, ''Mario Balotelli, kendisi için ‘Beyni yok' dedikten 8 yıl sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'la alay etti'' satırlarıyla olaylı geceyi anlattı.

AKŞAM

Beşiktaş, 3-0 öne geçtiği Adana Demirspor maçını 3-3'lük skorla kapatırken mücadelenin sonucundan çok Balotelli'nin Sergen Yalçın'a yaptığı hareket konuşulmuştu. 8 yıl önce bir TV programında Balotelli için, "Beyni yok" ifadesini kullanan Sergen Yalçın'a tecrübeli forvet gol attıktan sonra başını göstererek, "Düşün" işareti yapmıştı. İngiliz Daily Mail gazetesi, "Balotelli, kendisi için beyni yok dedikten 8 yıl sonra Sergen Yalçın ile dalga geçti" ifadelerini kullandı. Bu haber en çok okunanlar arasına girdi.

"UZUN ZAMANDIR BEKLENİYORDU"

İtalyan Corriere dello Sport, "Balotelli, goller ve kavga: 3-0'dan 3-3'e... Pjanic'in Beşiktaş'ına karşı. Sonrası kaos" başlığını attı. Belçika gazetesi Sporza, "Balotelli 8 yıl önce kendisine beyinsiz diyen adamdan intikam alıyor" yorumunu yaptı. İngiliz The Mirror, "Balotelli, 'beyni olmadığını' söyleyen teknik direktör ile gol kutlamasıyla alay etti. City ve Liverpool'un eski golcüsü, Adana DS için oynarken Beşiktaş'a attığı golle Yalçın'dan uzun zamandır beklenen intikamını aldı" sözlerine yer verdi.

BEŞİKTAŞ: TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

The Sun, "Balotelli, Beşiktaş'ın menajerine başını işaret ederek alay etti" ifadesini kullandı. "givemesport.com", "Balotelli arsız gol sevinciyle intikamını aldı" yorumunu yaptı. Yalçın, "Balotelli yaptığı hareketle kendi seviyesini gösterdi" demişti. İtalyan forvet ise, "Beynimiz, kocaman kalbimiz ve cesaretimiz var. Benimle ilgili konuşurken iki kere düşün" paylaşımında bulunmuştu. Yalçın'ın yardımcısı Murat Şahin, Balotelli'nin üstüne yürümüştü. Beşiktaş Kulübü, Balotelli'nin alacağı cezanın takipçisi olacaklarını açıkladı.

FICO: ARTIK OLGUNLAŞTI

Balotelli'nin kızının annesi Raffaella Fico, "Bir anda hamile kalmadım. Birlikte karar aldık, sonra beni istemedi. Onunla konuşmak için İngiltere'ye gittim. Evdeydi ve parti yapıyordu. Kapıyı açmadı, polisi aradı. Sonra özür diledi. Artık olgunlaştı ve çocuğunu ölümüne seviyor." dedi.