Bakasetas: Havadan sinir kapıyorlar

Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas, ''Trabzoninsanlar herhangi bir neden olmasa dahi kendilerini bir anda çok sinirlenmiş bulabiliyorlar. Bunun havadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.'' dedi.

AKŞAM

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas, kulüp dergisine verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Bakasetas şunları söyledi: "Çoğu Yunan oyuncunun burada başarılı olduğunu görüyoruz. Ben bunu kültürümüzdeki ortak noktalara bağlıyorum. Öncelikli hedefim her zaman o başarılar kazanabilmek. Trabzonspor taraftarlarına o mutluluğu verebilmek istiyoruz. Sezon sonunda hep beraber mutlu olmak istiyoruz ve bu hedefleri beraber gerçekleştirebilmek istiyoruz. Şampiyonluğu yaşamak, yaşatmak istiyoruz. Trabzon'la şampiyon olacağız. Trabzon'da alışamadığım ya da beğenmediğim herhangi bir yön yok. Çünkü ben de kendimi Trabzon şehrinden biri gibi hissediyorum. Buraya geldiğim ilk andan itibaren insanları çok daha iyi anlayabiliyorum. Çünkü benzer özelliklere sahip bir kişiliğe sahibim ben de. Burada insanlar biraz daha normalden daha hızlı sinirlenebiliyorlar hatta sinirlenmeleri için herhangi bir neden olmasa dahi kendilerini bir anda çok sinirlenmiş bulabiliyorlar. Bunun aslında hava durumuyla alakalı olduğunu düşünüyorum."

HAMSIK FENERBAHÇE KARŞISINDA YOK

Öte yandan Trabzonspor, milli takımda sakatlanan Hamsik'le ilgili şu açıklamayı yaptı: "Hamsik'in bugün çekilen MR'ında sağ bacak arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine devam edilmektedir." Slovakyalı oyuncu Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak.

Pelkas Trabzonspor'u gözüne kestirdi: Yine uzaktan şutlar deneyeceğim