Bakan'dan anlamlı ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Anıtkabir'e ziyarette bulundu.

AKŞAM

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda 81 il, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve Azerbaycan'dan gelen gençler ve sporcular eşliğinde Anıtkabir'i ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Anıtkabir'i ziyaret etti ve Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da yaktığı istiklal meşalesinin 104'üncü yılında aynı ruhla, aynı inançla ve azimle yarınlara yürüyoruz. Gençlerimizle birlikteyiz.

ÖNLERİNİ AÇACAĞIZ

Bugünlerimizin, yarınlarımızın teminatı gençlerimizle birlikteyiz ve gençlerimizin omzunda inşallah Türkiye Yüzyılı sporda, sanatta, bilimde, sanayide, teknolojide, her alanda güçlü bir yüzyıl olarak yükselecek ve biz de bugüne kadar olduğu gibi gençlerimizin önünü her alanda açmaya devam edeceğiz. Bu özel günde tüm milletimizin bayramını kutluyorum ve inanıyorum ki gençlerimizle birlikte Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında inşallah bu kutlama çok özel, farklı olacak ve yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak."