Bakan moral verdi

Spor Bakanı Kasapoğlu, yurtlarda karantinada bulunan futbolcular Alexander Sörloth ve Berke Özer ile görüştü. Kasapoğlu, “Spor, yeni süreçte şifa kaynağı olacak” diye konuştu.

AKŞAM

Futbol kariyerini Belçika ekiplerinden Westerlo’da kiralık olarak sürdüren ve ‘Ramazan Ayı’nı geçirmek için Türkiye’ye gelen Fenerbahçeli Berke Özer, Gümüşhane’deki Ahmet Ziyaüddin Yurdu’nda, ülkesi Norveç’ten dönen Trabzonsporlu futbolcu Alexander Sörloth ise Trabzon Ortahisar İlçesi’nde bulunan Gülbahar Hatun Öğrenci Yurdu’nda karantina altına alındı.

Futbolcular, karantina sürecinin ardından evlerine geçmeyi bekliyor. Her iki futbolcuyu telefonla arayan Bakan Kasapoğlu, sporcuların karantina süreci ve sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, pek çok branşta, çok sayıda spor organizasyonun ertelendiğini hatırlatırken, bugünlerin kısa zamanda geçeceğine inandığını belirterek, “Virüsün yol açtığı fi ziki ve psikolojik tahribatı hep birlikte aşacağız. Spor bu anlamda önemli bir şifa kaynağı” ifadelerini kullandı.