Bakan Kasapoğlu'ndan Adalar çıkarması

İstanbul'da Kınalıada, Burgazada, Heybeliada ve Büyükada'daki futbol sahaları ve su sporları kulüplerinde incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Lefter Küçükandonyadis ve Kostas Kasapoğlu'nun kabrini de ziyaret etti.

AKŞAM

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul’un Adalar ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Bakan Kasapoğlu; Kınalıada, Burgazada, Heybeliada ve Büyükada’daki ziyaretlerinde futbol sahaları ve su sporları kulüplerini inceledi. Bakan Kasapoğlu, “Pırıl pırıl gençlerimizin yarınlarına yönelik adalardaki yatırımlarımızı bugün inceledik. Adalar’daki hem gençlerimizi hem sporcularımızı hem de tüm Adalar halkını ilgilendiren yarınlara yönelik çalışmalarımızı, inşallah daha güçlü şekilde devam ettireceğiz” diye konuştu. Büyükada’da önce esnaf ve vatandaşlarla buluşan Bakan Kasapoğlu, AK Parti İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret etti.

ZİYARETSİZ GİDEMEZDİK

Kasapoğlu, çocuklara da kitap dağıttı. Bakan Kasapoğlu Adalar’da, Fenerbahçe’nin ve milli takımın efsane futbolcularından Lefter Küçükandonyadis ve “Penaltıcılar Kralı” unvanlı İstanbulsporlu Kostas Kasapoğlu’nun kabrini de ziyaret etti. Kasapoğlu, “Lefter’i ziyaret etmeden de gidemezdik. Kendisinin, futbolumuza kazandırdıklarını hem biz bileceğiz hem de gençlerimiz çok iyi bilecek” dedi.

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kendisine büyük ilgi gösteren sporculara selam verdi.