Bahtı Kara Kartal

Geniş kadroyu sakatlık vurdu. Beşiktaş'ın planları komple değişti. Üst üste yaşanan şanssızlıklardan sonra Siyah-Beyazlılar'da sakatlıkların nedeni araştırılıyor. Salı günkü Ajax mücadelesi öncesinde de Sağlık Heyeti tam mesai yapıyor.

AKŞAM

Üst süte gelen sakatlıklar, hastalıklar ve Rosier'in de cezalı olmasıyla İzmir deplasmanına 11 eksikle çıkan Beşiktaş, ligdeki ilk mağlubiyetini Altay'dan aldı. As kadrodan 4 futbolcu, geri kalanı da yedeklerden oluşan kadro, Pjanic'in sakatlanarak çıktığı 32. dakikaya kadar oyunun kontrolünü elinde tutsa da, bu dakikadan sonra istenen futbolu oynayamadı. Rakibin hatasıyla öne geçilmesine rağmen, hücum bölgesinde oynayan Gökhan, Oğuzhan, Salih ve Kenan'ın özellikle kontrataklardaki becerisi karşılaşmanın en çok sorgulanan yönü oldu.

2 MAÇTA 5 PUAN BIRAKTI

Beşiktaş bu mağlubiyetle yedeklerin ağırlıkta olduğu son üç maçın ikisinde 5 puan kaybetti ve 7 gol yedi. Sezona iyi başlayan Beşiktaş, bir anda arka arkaya gelen ve her maç bir-iki yenisi eklenen sakatlıklarla sarsılmaya ve kadro kurmakta zorlanmaya devam ediyor. Altay karşısına 9 sakat, 1 hasta, 1 cezalı futbolcudan yoksun çıkan siyah-Beyazlılar, maç içinde Pjanic ve Oğuzhan, maç bittikten sonra da Atiba'nın bu listeye eklenmesiyle 12 sakat futbolcuya ulaştı. Özellike adele ve uyluk sakatlıkların çok olması dikkatleri çekti.

GÜVEN DE LİSTEDE YOK!

Zemin, antrenman tekniği, sezon başı kamp yapılamaması, futbolcunun kendine dikkat etmemesi gibi faktörler, sakatlıkları getirdi. Sakatlıkların sebebi araştırılıyor. Sergen Yalçın, 12 futbolcudan Batshuayi, Larin ve Necip'in dönme ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi. Sergen Yalçın ayrıca Roiser'in de oynayacak olmasıyla, Altay maçına nazaran biraz daha geniş bir kadroya sahip olacak. Altay maçında sakatlanan Pjanic, Hollanda deplasmanında kesin olmayacak. Atiba ve Pjanic en az 10 gün yok. Oğuzhan da zor. Güven Yalçın da listeye yazılmadığı için yok!

EKSİK TABLOSU

Domagoj Vida (sakatlık)

Welinton (sakatlık)

Mehmet Topal (sakatlık)

Miralem Pjanic (sakatlık)

Rachid Ghezzal (sakatlık)

Kevin N'Koudou (sakatlık)

Oğuzhan (sakatlık)

Atiba Hutchinson (sakatlık)

Salih Uçan (sakatlık)

Cyle Larin (sakatlık)

Kenan (sakatlık)

Montero (hastalık)

MONTERO KORONA

Beşiktaş sakatlık açıklaması yaptı. Atiba ve Pjanic'te uyluk arka adalede gerilme ve ödem tespit edildi. Kenan Karaman'ın sol el 2. parmağında kırık çıktı. Montero ise koronaya yakalandı.

Balotelli: O videoyu izledim