Bafetimbi Gomis'ten lobi faaliyeti! Gönlünde yatan aslanı açıkladı

Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Bafetimbi Gomis, gönlünde yatan ve takımında görmek istediği hocanın Razvan Lucescu olduğunu kaydetti. Gomis, ''Onun Fransa'ya gelip takım yönetmesini çok isterim. Razvan Lucescu'yu birçok yöneticiye anlattım. Fransa Ligue 1'de ilk 6'da oynayabilir ve bazılarını şaşırtabilir.'' dedi.

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Bafetimbi Gomis, Fransız basınına açıklamalarda bulundu. Gomis, gönlünde yatan ve takımında görmek istediği teknik direktörü anlattı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Marilya'nın PAOK'u 2-1 yenmesinin üzerine L'Equipe gazetesine konuşan Gomis, PAOK'un teknik direktörü Razvan Lucescu hakkında açıklamalarda bulundu. Gomis, "Onun Fransa'ya gelip takım yönetmesini çok isterim. Onu birçok yöneticiye önerdim. Ligue 1'de ilk 6'da oynayabilir ve bazılarını şaşırtabilir." dedi.

Çılgın plan! Fenerbahçe'de hedef önce Şampiyonlar Ligi sonra Real Madrid

"O GİDİNCE AĞLADIM"

Al-Hilal'den eski patronu hakkında sözlerine devam eden Fransız oyuncu şunları kaydetti:

- "Razvan, ihtiyacım olduğunda bana çok sevgi verdi. Harika bir felsefesi var. Guardiola'dan ilham alıyor. Al-Hilal'e para için değil, başarı Asya Şampiyonlar Ligi için geldi."

- "İlk antrenmandan itibaren arkadan güç toplamaya, bizi videolarla zorla beslemeye, sahada çok talepkar olmaya başladı. Ve karşılığını verdi. Asya Şampiyonlar Ligi'ni kazandık. O gidince ağladım, diğer oyuncular da ağladı."

Taraftarlardan yeni İlhan Mansız yorumu! Beşiktaş'ta Güven Yalçın out Koray Yağcı in!

20 YIL SONRA ASYA ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANDIRDI

Teknik direktörlüğe 2004/05 sezonunda Rapid Bukarest'te başlayan Razvan Lucescu, FC Brasov, El-Jaish, Petrolul, Skoda Xanthi, Al-Hilal ve Romanya Milli Takımı gibi takımlarda çalıştı.

Al-Hilal'de 72 maça çıkan Razvan Lucescu, 46 galibiyet, 15 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 2.13 puan ortalaması yakaladı. Razvan, Al-Hilal'in 20 yıl sonra Asya Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırmasını sağladı.

Fenerbahçe'den İsmail Kartal'a "git" der gibi bir teklif

RAZVAN LUCESCU BU SEZON NELER YAPTI?

Türkiye'nin yakından tanıdığı Mircea Lucescu'nun oğlu olan Razvan Lucescu, bu sezon Yunan ekip PAOK ile 48 karşılaşmaya çıktı. Bu maçların 28'ini kazanan 53 yaşındaki teknik adam, 10 beraberlik ve 10 mağlubiyet elde etti. Razvan'ın bu sezonki puan ortalaması ise 1.96 oldu.

Rodrigo Tabata'dan sonra bir ilk! Beşiktaş'tan tarihi transfer hamlesi