Bafetimbi Gomis yandı, formayı unutacak! Galatasaray'a 20 milyon euroluk golcü

Galatasaray transfer bombalarını ardı ardına patlatırken, Bafetimbi Gomis'i yıkacak bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı takım, Danimarkalı golcü Kasper Dolberg'i kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Nice'e 20 milyon euro bedelle transfer olan Dolberg gelirse, Seferovic ve Ali Akman arasında Bafetimbi Gomis'e forma yüzü gözükmeyecek.

Sabah

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'in formasını unutturacak hamleler ardı ardına geliyor. Seferovic'i transfer eden, Ali Akman'ı da kadrosuna katmaya hazırlanan Cimbom, Kasper Dolberg'i de kiralık olarak takıma katabilir. Nice'e 20 milyon euro bonservisle giden Danimarkalı golcü için teklif yapıldı ve beklemeye geçildi.

BAFETİMBİ GOMİS FORMAYI UNUTACAK

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın gündemine gelen Kasper Dolberg'de temaslar devam ediyor.

TEKLİFİNİ YİNELEDİ

Danimarkalı forvet için Nice ile görüşmelere başlayan sarı-kırmızılılar, kiralama teklifi sunmuştu. Fransız ekibinde gözden çıkartılan 24 yaşındaki forvet için temaslar sıklaştı. Cimbom, ilk etapta kabul görmeyen kiralama teklifini yineledi.

Fransız ekibi, Kasper Dolberg'i bonservisiyle vermeye sıcak bakıyor. Fakat istediği teklif gelmezse Aslan'ın teklifine olumlu yaklaşabilir. 24 yaşındaki santrforu isteyen Galatasaray, Nice'ye teklifini yineledi. Fransızlar, yıldız ismi tapusuyla verme peşinde...

AJAX'TA PARLADI

Kariyerinde ülkesinin takımı Silkeborg'da başlayan Dolberg, ardından Ajax'ın yolunu tuttu.

Yıldızını Hollanda ekibinde parlatan 24 yaşındaki forvet, 2016 yılında yükseldiği A Takım'da 119 karşılaşmaya çıktı. 45 gol ve 19 asistlik performans göstererek dikkat çekti.

2019 yılında Nice'in 20.5 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı Dolberg, Fransız ekibinde ise 85 karşılaşmada forma giydi. Kasper Dolberg Danimarka Milli Takımı'nda da boy gösteriyor. Yıldız futbolcu 35 milli maçta 10 kez gol sevinci yaşadı.

Geçen sezon Fransa'da 30 maça çıkan genç forvet, rakip fileleri 7 kez havalandırdı. Dolberg ayrıca 2 asist yapmayı başardı.