Bafetimbi Gomis transferinde herkes ters köşe oldu! Galatasaraylılar şaşkın

Galatasaray'dan Bafetimbi Gomis'le ilgili sürpriz bir karar çıktı. Adı transfer dedikodularına karışan ve takımdan ayrılacağı öne sürülen Bafetimbi Gomis'le ilgili karar verildi. İşte sıcak transfer gelişmesinin detayları…

aksam.com.tr

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis transferinde son dakika gelişmesi yaşanıyor. Takımdan ayrılacağı belirtilen ve adı Arap ekipleriyle İran'ın Sepahan takımıyla anılan Bafetimbi Gomis'le ilgili nihai karar verildi.

BAFETİMBİ GOMİS GALATASARAY'DAN AYRILACAK MI?

Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminin 1,5 yıllık sözleşme imzaladığı Bafetimbi Gomis'in yeni sezon öncesi Galatasaray'dan ayrılacağı konuşuluyordu. İran'ın Sepahan kulübünün istediği deneyimli golcünün adı Arap takımlarıyla da anılıyordu.

OKAN BURUK'UN RAPORU İŞLERİ DEĞİŞTİRDİ

Ancak Galatasaray'dan Bafetimbi Gomis'le ilgili sürpriz bir karar çıktı. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden Sarı-Kırmızılı idareciler, Gomis'in ayrılığı konusunda ısrarcı olmayacak. Başarılı teknik adam, tecrübeli forveti hamle oyuncusu olarak kullanmak istiyor.

SÖZLEŞMESİNİ GALATASARAY'DA TAMAMLAYACAK

Galatasaray'ın ligin ilk haftasında oynadığı Antalyaspor maçında sonradan oyuna giren ve şık bir son vuruşla takımına altın değerinde 3 puanı kazandıran Bafetimbi Gomis, sözleşmesini Galatasaray'da tamamlayacak.

Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor tarihine geçen transferi bitirdi! 22 milyon euroluk detay...

BAFETİMBİ GOMİS'İN GALATASARAY KARNESİ

Devre arasında dahil olduğu Galatasaray ile geçtiğimiz sezon 14 maça çıkan Bafetimbi Gomis 9 gol atma başarısı göstermişti. Gomis bu sezona da golle başlayarak teknik ekibi memnun etti.

aksam.com.tr