Bafetimbi Gomis Okan Buruk'a yalvardı! Dev maç öncesi şok istek

Galatasaray'ın golcü yıldızı Bafetimbi Gomis, teknik direktör Okan Buruk ile derbi öncesi özel olarak görüştü. Çok formda olduğunu söyleyen Bafetimbi Gomis, Trabzonspor maçına ilk 11'de çıkmak için adeta Okan Buruk'a yalvardı.

Galatasaray'ın sezona fırtına gibi başlayan yıldızı Bafetimbi Gomis, Trabzonspor maçı öncesi teknik direktör Okan Buruk ile özel bir görüşme yaptı. Gomis, dev maça ilk 11'de başlamak için hocasına dil döktü.

BAFETİMBİ GOMİS'TEN OKAN BURUK'A BASKI

Antalyaspor ve Ümraniyespor maçlarında oyuna sonradan girerek galibiyeti getiren golleri atan Bafetimbi Gomis, Trabzonspor maçında yine yedek olarak başlatılacaktı. Okan Buruk'un gerek görmesi halinde sonradan oyuna sokmayı planladığı Gomis, dev maç öncesi hocasıyla bir araya geldi. Haris Seferovic'in henüz golle tanışamadığı ve oyun içinde verimsiz görüntüsünden dem vuran Fransız golcü, Trabzonspor deplasmanında ilk 11'de başlamak istediğini söyledi.

"KENDİMİ HAZIR HİSSEDİYORUM"

Bafetimbi Gomis, Okan Buruk'a kendini hazır hissettiğini ve ilk yarıda fişi çekmek için sahada olması gerektiğini söyledi. Kendisini takımın lideri olarak gören oyuncu, galibiyet için yeterli performansı sahaya koyduğunu düşünüyor. Okan Buruk'un ise ilk tercihinin Seferovic olduğu biliniyor. Ancak bu konuşmanın hocanın kararını etkileyip etkilemeyeceği merak ediliyor.

MERTENS 11'E GİRİYOR

Galatasaray'da ayrıca sonradan oyuna giren isimlerden biri olan Dries Mertens'in de Trabzonspor maçıyla ilk 11'e dönmesi bekleniyor. Belçikalı yıldız fizik olarak üst seviyede olmasa da bu maçta Okan Buruk tarafından 11'de sahaya sürülecek.

aksam.com.tr