Galatasaray'da isyan çıktı! Bafetimbi Gomis ile Ryan Babel depremi

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis ile Ryan Babel ayaklanması çıktı. Sarı-kırmızılılarda kümede kalma mücadelesi veren Altay'a karşı genç oyuncular yerine Bafetimbi Gomis ve Ryan Babel'in ilk 11'de başlaması taraftarı çileden çıkardı. Binlerce taraftar sosyal medyadan tepki gösterdi.

aksam.com.tr

Galatasaraylılar Bafetimbi Gomis ve Ryan Babel'in Altay karşısında ilk 11'de oyuna başlamasına ateş püskürdü. Sarı-kırmızılılar Süper Lig'in 34. haftasında İzmir ekibi Altay'a konuk oldu. Cim-bom'da İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent'in kadro tercihi büyük tepki çekti.

BAFETIMBI GOMIS İLE RYAN BABEL İSYAN ÇIKARDI

Kümede kalma mücadelesi veren zayıf rakibine karşı Galatasaray'ın yaş olarak olgun futbolcularla sahaya çıkması sarı-kırmızılı taraftarları memnun etmedi. Geçtiğimiz haftalarda genç oyunculara daha çok forma şansı vereceği belirten Domenec Torrent'in bu tercihi tepki ile karşılandı.

HALİL DERVİŞOĞLU VE OLIMPIU MORUTAN KIZAĞA ÇEKİLDİ

Geçtiğimiz hafta başarılı performans gösteren Halil Dervişoğlu'nun ilk 11'den kesilmesine Galatasaraylı taraftarlar bir anlam veremedi. Olimpiu Morutan'ın da sürekli yedek kalmasına öfkelenen taraftarlar sosyal medyada tepkilerini ortaya koydular.

İşte o tepkilerden birkaçı: