Bafetimbi Gomis: Gollerimi ve galibiyeti Omar'a armağan ediyorum

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık sezonu 26. haftasında Göztepe'ye konuk oldu. Tarihinin en kötü sezonunu geçiren sarı-kırmızılılar için Göztepe karşılaşması kritik önem taşıyordu. VAR kararları ile 4 penaltı kullanılan maçın galibi Galatasaray oldu. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Nelsson ve Gomis (Penaltı) kaydetti. Maçın ardından 2 penaltı golünü atan Bafetimbi Gomis açıklamalarda bulundu.

aksam.com.tr

Galatasaray'a Göztepe deplasmanında attığı gollerle galibiyeti getiren Bafetimbi Gomis açıklamalarda bulundu.

Fiziksel durumu hakkında konuşan Bafetimbi Gomis "İyi hissediyorum. İyi bir takım oyunu oynadık. Her şey iyi olmasa da yapabileceklerimi gösterdik." dedi.

Açıklamalarına devam eden Gomis "Galatasaray adına gol attığım için çok gururluyum. Bu galibiyeti Omar'a armağan ediyorum. Yaşadıklarından sonra geri dönmesi çok önemliydi." ifadelerini kullandı.

Gomis ayrıca "Galatasaray aşıkları için bu golleri attım. Türkiye'nin en büyük kulübü olan Galatasaray'ı hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Başkanımıza, yöneticilerimize, herkese bu golleri armağan ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı.