Bafetimbi Gomis depremi! Transfer tamam, anlaşma sağlandı

Bafetimbi Gomis ile yolları ayırmanın planlarını yapan Galatasaray'da flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Başkan adayı Dursun Özbek, Umut Bozok ile prensip anlaşmasına vardı. Gol kralıyla 3+1 yıllık sözleşme yapmak isteyen Özbek'in bu transfer hamlesi sonrası Bafetimbi Gomis'in akıbeti merak edilmeye başlandı. Detaylar haberimizde…

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer olan Bafetimbi Gomis bekleneni verememişti. 14 maçta 9 gollük katkı vermesine rağmen 36 yaşındaki futbolcunun gerileyen fiziksel durumu dikkat çekmişti. Yeni başkanını seçmeye hazırlanan Galatasaray'da Bafetimbi Gomis ile vedalaşmanın hesapları yapılıyor.

BAFETİMBİ GOMİS GÖZDEN ÇIKARILDI

Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Bafetimbi Gomis'in Arap pazarındaki etkisi bilinirken, Sarı-Kırmızılılar olası bir teklif halinde tecrübeli golcüyle yollarını ayıracak. Bafetimbi Gomis'in planı ise sözleşmesini Galatasaray'da tamamlamak.

Kimse beklemiyordu! Adem Ljajic Süper Lig ekibine...

UMUT BOZOK İLE PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Öte yandan Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek, Süper Lig'in gol kralı Umut Bozok ile prensip anlaşmasına vardı. Başarılı futbolcuyla 3+1 yıllık sözleşme yapmak isteyen Özbek, transferin gerçekleşmesi halinde Bafetimbi Gomis'le yolları ayırmak için mesai harcayacak.

KASIMPAŞA 4 MİLYON EURO İSTİYOR İDDİASI

Sezonu 20 golle gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok için Kasımpaşa'nın 4 milyon euro istediği iddia ediliyor. Galatasaray'la ilgili yaptığı paylaşımları hala silmeyen golcü futbolcunun Sarı-Kırmızılı formayı giymeye dünden razı olduğu biliniyor.