Aziz Yıldırım'ın kardeşinden şok Joachim Löw sözleri! Fenerbahçeli taraftarlar şaştı kaldı

Eski Başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım, Fenerbahçe'nin Joachim Löw ilgisiyle ilgili ortalığı karıştıracak sözler söyledi. Aziz Yıldırım döneminde yöneticilik de yapan Ali Yıldırım, Joachim Löw ile Fenerbahçe ilişkisinin zor olacağını ima etti.

Fotospor

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın kardeşi eski yönetici Ali Yıldırım'ın Joachim Löw haberlerine verdiği tepki, sarı lacivertli taraftarları korkuttu. Ali Yıldırım, Joachim Löw için "Önce bir sor bakalım Löw'ün Fenerbahçe'ye geleceğinden haberi var mıymış?" diyerek endişe yarattı.

AZİZ YILDIRIM DÖNEMİNDE FUTBOLUN BAŞINDAYDI

Ali Yıldırım, Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'de futbol şubesinin yönetimindeydi. Yıldırım, Löw hakkında verdiği demeçle akıllara "Ali Koç acaba Löw ile herhangi bir görüşme yapmadı mı?'' sorusunu getirdi.

Fenerbahçe camiası gelecek sezon teknik direktörü Joachim Löw olmasını bekliyor...

Hatta bazı sosyal medya hesapları Mayıs'ta geleceğini, ev baktığını, Koç'la maaş hatta transfer edilecek oyuncular hakkında görüştüğünü iddia ediyor.

Ancak Löw'ü Türkiye'de en yakından tanıyan isim olan Fenerbahçe eski futbol şube sorumlusu Ali Yıldırım'dan hayal kırıklığı yaratacak sözler geldi.

Eski başkanlardan Aziz Yıldırım'ın kardeşi olan Ali Yıldırım katıldığı bir etkinlikle kendisine yöneltilen, ''başkanım, Löw bizde bu kez başarılı olur mu?'' sorusuna; ''önce bir sor bakalım Löw'ün Fenerbahçe'ye geleceğinden haberi var mıymış?'' cevabını verdi.

Ali Yıldırım bu sözlerinin üzerine başka ifadeler kullanmadı. Ancak akıllara ''Ali Koç acaba Löw ile herhangi bir görüşme yapmadı mı?'' sorusunu getirdi.