Aziz Yıldırım'ın hayaliydi... Dursun Özbek transfer ediyor! İşte Galatasaray'ın yeni dünya yıldızı

Alexis Sanchez'i yıllar önce Aziz Yıldırım istemişti, şimdi ise Dursun Özbek işi bitiriyor! Alexis Sanchez'i Fenerbahçe forması ile görmek isteyen Aziz Yıldırım mutlu sona ulaşamazken, Dursun Özbek ise Galatasaray'a yeni bir yıldız daha kazandırmak üzere... İşte yıllarca Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan dünya yıldızında son durum!

www.aksam.com.tr

Aziz Yıldırım'ın yıllar önce Fenerbahçe'ye transfer etmek istediği Alexis Sanchez'de, Galatasaraylı Dursun Özbek avantajlı durumda!

ALEXIS SANCHEZ'I AZİZ YILDIRIM FENERBAHÇE'YE İSTEDİ, DURSUN ÖZBEK İSE GALATASARAY İÇİN İŞİ BİTİRECEK

Marsilya'nın yüksek maliyeti sebebiyle yollarını ayırmak istediği Alexis Sanchez, bonservisini eline alıp, yaz döneminde Fransız ekibiyle vedalaşabilir...

2010 Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan ve o dönem Udinese'de forma giyen Alexis Sanchez, Aziz Yıldırım tarafından transfer edilmek istenmiş ancak oyuncunun yüksek maliyeti sebebiyle anlaşma gerçekleşmemişti!

Aziz Yıldırım, ilerleyen yıllarda bu girişimi bizzat itiraf etmişti.

ŞİLİLİ FORVETİN YENİ DURAĞININ GALATASARAY OLABİLECEĞİ İDDİA EDİLİYOR

Şubat ayında Marsilya'da kalmak istediğini açıkça belirten Sanchez'e, kulüpten yeni bir sözleşme teklifi gelmedi!

Fransız basınının duyurduğu habere göre Alexis Sanchez için herhangi bir olumlu gelişme yaşanmazken, yıldız oyuncunun yeni adresi Türkiye olabilir...

Önümüzdeki yaz sözleşmesi sona erecek olan Şilili ile pek çok kez adı geçen Galatasaray, Avrupa hedefleri doğrultusunda kritik hamleler yapacak ve Sanchez de bunlardan biri.

Son olarak ise Sanchez'in Marsilya'yı beklediği belirtilen kritik süreçte, Galatasaray ve Şampiyonlar Ligi ihtimalinin de cezbedici olabileceği ifade edildi.

İYİ PERFORMANS

Marsilya ile şu ana kadar 40 maça çıkan 34 yaşındaki yıldız, 17 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.