Aziz Yıldırım'ın 6 yıllık transfer hayaliydi! Ali Koç'tan sezonun bombası

Aziz Yıldırım'ın transfer hayali olan Adnan Januzaj, Real Sociedad'dan ayrılıp boşa çıktı. Adı bir süredir Fenerbahçe'yle anılan 27 yaşındaki futbolcu için Ali Koç'un hamle yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Aziz Yıldırım 2015-16 sezonunda oyuncuyu istemiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Aziz Yıldırım'ın 6 yıl önce rüyalarını süsleyen Adnan Januzaj bonservisini eline alıp Real Sociedad'dan ayrıldı. 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun yeni adresi merak edilirken Fenerbahçe'nin oyuncu için girişimlerde bulunması bekleniyor. Transferin gerçekleşmesi halinde Aziz Yıldırım'ın hayalini kurduğu Adnan Januzaj, 6 yıl rötarlı da olsa Sarı-Lacivertli formayı sırtına geçirecek.

AZİZ YILDIRIM'IN TRANSFER HAYALİ GERÇEK OLABİLİR

Aziz Yıldırım'ın bir transfer hayali daha Ali Koç'a nasip olabilir. Fenerahçe'nin unutulmaz başkanı, 2015-16 sezonunda Adnan Januzaj'ın transferi için büyük mesai harcamış ancak transfer gerçekleşmemişti. Dönemi sportif direktörü Giuliano Terraneo'ya tam yetki veren Aziz Yıldırım, Belçikalı futbolcudan istediği sonucu alamamıştı.

Ve Halil Dervişoğlu transferi hayırlı olsun! Yılın sürprizi gerçekleşti

ALİ KOÇ HAREKETE GEÇİYOR

Real Sociedad'ın sözleşmesi sona eren Adnan Januzaj ile yollarını ayırdığının açıklanmasının ardından Fenerbahçe'nin oyuncu için bir kez daha hamle yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Ali Koç'un 27 yaşındaki futbolcu için harekete geçmesi beklenirken, transferde oyuncunun isteyeceği maaşın belirleyici olacağı belirtiliyor.

Her yol Aaron Boupendza'ya çıkıyor! Alexander Sörloth ve Artem Dzyuba derken...

ADNAN JANUZAJ'IN SEZON KARNESİ

Bu sezon Real Sociedad formasıyla tüm kulvarlarda 44 maça çıkan Adnan Januzaj 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Belçikalı sağ kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Oğuzhan Özyakup'tan ligi sallayacak transfer! Meğer Trabzonspor değilmiş