Aziz Yıldırım'a yâr olmayan 70 milyon euroluk yıldızdan Galatasaray'a cevap...

Aziz Yıldırım'ın henüz 21 yaşındayken transfer etmek istediği Alexis Sanchez için Galatasaray'a da kötü haber geldi. Udinese'de forma giydiği dönemde yıldızı parlayan Şilili yıldız için Aziz Yıldırım uzun süre mesai harcamış ancak oyuncunun o dönemki yaklaşık 30 milyon euroluk maliyeti karşılanamayınca transfer gerçekleşmemişti.

Aziz Yıldırım'ın bundan tam 12 yıl önce transferi için büyük mesai harcadığı Alexis Sanchez'in Türkiye'ye transferi bir kez daha yattı. Aziz Yıldırım'ın hayalini gerçekleştiremediği yıldız futbolcu, Galatasaray'ı da reddetti. Şilili yıldızın piyasa değeri bir dönem 70 milyon euro seviyelerine kadar çıkmıştı.

Mario Balotelli'nin yanına bir dünya yıldızı daha! Adana Demirspor işi bitiriyor

AZİZ YILDIRIM YILDIZ İSMİN MALİYETİNE TAKILMIŞTI

Aziz Yıldırım'ın bu hamlelerinden 1 yıl sonra yıldız futbolcu Barcelona'nın yolunu tutmuştu. Bir dönem piyasa değeri 70 milyon euro seviyelerine kadar çıkan Alexis Sanchez'in adı bir kez daha Fenerbahçe'yle anılsa da Sarı-Lacivertliler resmi bir adım atmamıştı.

GALATASARAY'A TRANSFER CEVABI

Öte yandan La Gazzetta dello Sport, Inter'e veda etmeye hazırlanan Şilili yıldıza Galatasaray'ın teklif yaptığını ancak oyuncunun Sarı-Kırmızılıları reddettiğini duyurdu. Transferde Sevilla ve Barcelona'nın da adı geçiyor.

2 yıldır formasını giydiği Inter ile toplam 109 maça çıkan Alexis Sanchez 20 gol, 23 asistlik istatistik yakaladı.

Özel haberle duyurdular! Vedat Muriqi'nin yeni takımı Fenerbahçelileri çok üzecek