Aziz Yıldırım kaç maç ceza alacak?

Fenerbahçe-Bursaspor karşılaşmasının devre arasında maçın hakemi Tolga Özkalfa'ya söylemleri nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevkedilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın cezası belli oluyor.

aksam.com.tr

Yıldırım, eylemlerinin çıkış tünelinin önünde gerçekleşmesinden dolayı 36. (Sportmenliğe aykırı hareket) veya 42. (Kişilik haklarına saldırı, hakaret veya tehdit) maddeler kapsamından değerlendirilecek.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Aziz Yıldırım'a 36. veya 42. maddeden 15 gün hak mahrumiyeti cezası vermesi bekleniyor.

SÜHA SİDAL'DEN BOMBA İDDİALAR

Fenerbahçe’nin Bursaspor’u 4 – 1 yendiği maç sonrası Bursaspor Kulübü Genel Menajeri Süha Sidal'ın iddiası yeni bir tartışmanın kapısını araladı. Sidal, karşılaşmanın devre arasında Aziz Yıldırım’ın hakemlere yönelik, 'Ben federasyon mederasyon dinlemem. Alayınızın cezasını ben vereceğim. Hakemliğinizi bitireceğim’ dediğini savundu.

'HAKEMLER SÖYLEDİĞİN DUYDU'

Süha Sidal, sözlerini şöyle sürdürerek: "Bu bir iddia değildir. Hakemlerin yüzüne karşı söylenmiş bir laftır. Hakemler söylediğini duydu; ben duydum, temsilci de duymuştur." diye konuşmuştu.

F.BAHÇE'DEN JET YALANLAMA GELMİŞTİ

Fenerbahçe Yönetimi ise Sidal'ın bu iddiasına anında cevap vermiş. Yapılan açıklamada, Aziz Yıldırım'ın demokratik haklarını kullandığı belirtilerek, Sidal'ın iddialarını ispatlaması istenmişti.