Aziz Yıldırım ‘git onu al' demişti, Ali Koç transferi bitiriyor! Bir devrin sonu

Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın tavsiyesini kulak ardı etmedi. Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Aziz Yıldırım, sezon başında yaptığı basın toplantısında Ali Koç'a “Git Marcelo'yu al” tavsiyesinde bulunmuştu. Fenerbahçe'nin sözleşmesi 3 ay sonra bitecek olan Marcelo ile görüşmelere başladığı iddia edildi. Brezilyalı sol bek 15 yıldır Real Madrid forması giyiyordu.

Aziz Yıldırım'ın bir transfer hayali daha gerçek oluyor. 2021-22 sezonu başında basın toplantısı düzenleyen Aziz Yıldırım, Ali Koç'a yaptığı transferler üzerinden yüklenmiş ve daha kaliteli isimlerle görüşülmesi gerektiğini belirterek "Git Marcelo'yu al" tavsiyesinde bulunmuştu.

AZİZ YILDIRIM TAVSİYE ETTİ, ALİ KOÇ ALIYOR

Ali Koç, Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Aziz Yıldırım'ın bu önerisine geç de olsa karşılık verdi. Sarı-Lacivertliler, Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Marcelo ile görüşmelere başladı.

İKNA TURLARI BAŞLADI

İspanyol basınından todofichajes'in haberine göre Fenerbahçe, Marcelo'yu ikna turlarına başladı. Haber detayında "Real Madrid'den eski takım arkadaşı Mesut Özil'i kadrosunda bulunduran İstanbul ekibi" ifadelerinin kullanılması dikkat çekti.

FENERBAHÇE İŞİ BİTİREBİLİR

33 yaşındaki Marcelo'nun Avrupa'dan birçok talibi olsa da Fenerbahçe'nin yüksek bir maaş teklifiyle transferi bitirebileceği iddia ediliyor.

MARCELO'NUN REAL MADRID KARNESİ

2007 yılından beri Real Madrid forması giyen tecrübeli sol bek, başkent ekibiyle çıktığı 542 maçta 38 gol, 102 asistlik performans sergiledi. Marcelo'nun güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Herkes Rıdvan Dilmen'in iddiasını konuşuyor! Trabzonsporlular anlam veremedi...

Gece yarısı Okan Buruk bombası! Ve açıklama geldi: Hazırlanıyor

Galatasaray'da Erick Pulgar depremi! Kıyamet koptu

Yusuf Yazıcı transferi hayırlı olsun! Trabzonspor 20 milyon euroyu gördü

Olacak iş değil! Cristiano Ronaldo bedavaya ezeli rakibe gidiyor