Aziz Yıldırım geri mi dönüyor? Bugün basın toplantısı...

Aziz Yıldırım'la ilgili gündeme bomba gibi düşen iddia! Geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe'ye başkan adayı olmayacağını ancak kendi ekibinden birinin aday olması halinde destekleyeceğini belirten Aziz Yıldırım'ın kararından vazgeçebileceği konuşuluyor. Aziz Yıldırım'ın bugün bir basın toplantısı yapacağı iddiası sosyal medyada gündeme oturdu.

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım sürprizi yaşanıyor. Daha önce Sarı-Lacivertlilere başkan adayı olmayacağını belirten Aziz Yıldırım'ın kararından vazgeçeceği ve adaylığını koyacağı iddia ediliyor. Öte yandan Aziz Yıldırım'ın bugün bir basın toplantısı düzenleyeceğine dair sosyal medyada yapılan paylaşımlar bir anda okların efsane başkana çevrilmesine neden oldu.

Ne yaptın Frank Lampard! 100 milyon euroluk yıldızın Süper Lig'e transferine engel olmuş!

AZİZ YILDIRIM BAŞKAN ADAYI OLACAK MI?

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübü'nde uzun yıllar boyunca başkanlık yapmıştı. Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığına aday olacağının öne sürülmesi sarı-lacivertli takıma gönül verenlerde heyecan yarattı. Aziz Yıldırım yeniden başkan adayı olmaya hazırlandığı konuşuluyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde çarpıcı bir seçimle Aziz Yıldırım'ı koltuğundan ederek başkanlığa seçilen Ali Koç, sarı-lacivertli takımın aldığı sonuçlar dolayısıyla bazı taraftarlara hayal kırıklığı yaşattı. 4 yıldır başarı sergilemeyen Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın tekrar başkan adayı olmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Süper Lig'i sallayan Emre Akbaba için sürpriz karar! Fatih Terim sonrası...

'AZİZ YILDIRIM BUGÜN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK' İDDİASI

Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı yapacağı haberleri basında yer aldı. Fakat Aziz Yıldırım'dan toplantıya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Sosyal medyada Aziz Yıldırım'ın bugün saat 14.30'da toplantı gerçekleştireceği yönünde paylaşımlar bulunuldu. Aziz Yıldırım, geçtiğimiz yıl 24 Haziran'da düzenlediği basın toplantısında "Ben aday olmayacağım. Fenerbahçe'nin geleceğini tehlikede gördüğüm için toplandık." demiş ve açıklamasının devamında "Her gecenin sabahı olmaz bilin, beni kızdırmayın. Ben Fenerbahçe'nin kendisiyim. Korkuyorsunuz. Beni soyundurmayın yine." ifadelerini kullanmıştı.