CBC Sport izle uydu frekansı kaç, CBC Sport AZ TV İdman TV nasıl izlenir?

Evlerinde uydu alıcısı bulunduran ve futbol maçlarını Azeri kanallarından izlemek isteyen futbol severler, CBC Sport izleme yolları, AZ TV ve İdman TV izleme yollarını merakla araştırıyor. Azerbaycan kanalları dünyadaki birçok karşılaşmayı izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Türkiye’de beIN Sports canlı yayınlarla ekranlara gelen UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi organizasyonları da CBC Sport’tan izlenebilecek. Peki, CBC Sport frekans ayarları nasıl yapılır? CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Öncelikle uydunuzun AzerSpace 46° uydusu olmak zorunda. Bu şartı sağladıktan sonra CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz. CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında ''AzerSpace 1/Africasat 1a'' seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi şifresiz veren kanalları araştıran futbol severler CBC Sport AZ TV İdman TV izleme yollarını merak ediyor. CBC Sport nasıl izlenir? Temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın oynayacakları zorlu 90 dakikalar Azerbaycan kanalı CBC Sport’tan canlı izlenebilecek. Dünyada yayınlanan birçok spor etkinliği Azerbaycan kanalı üzerinden takip edilebiliyor. İşte, CBC Sport AZ TV ve İdman TV canlı izleme yolları. CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. 

GALATASARAY MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ UEFA MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE UEFA MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SON DAKİKA SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

CBC SPORT NASIL İZLENİR?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz. 

CBC SPORT UYDU VE FREKANS BİLGİLERİ

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500

GALATASARAY MAÇINI ŞİFRESİZ YAYINLAYABİLECEK UYDU KANAL LİSTESİ

Galatasaray maçını bu akşam İtalya'dan Sky Calcio 2, İngiltere'den Sky Sports 1, Portekiz'den Sport TV1, Güney Afrika'dan SupérSport 3, Yunan Nova Sports 3, Romanya'dan Digi Sport 1, Sırbistan'dan Aréna Sport 4, Fransa'dan béIN Sports FR, Rusya'dan NTV Plus Futbol 2, Polonya'dan C+ Family, Arnavutluk'tan HD SupérSport 4 HD, Avusturya'dan SRF Zwéi, İsrail'den TVé La 1 5 SPORT, Almanya'dan HD Sky Sport 5, Güney Amerika'da béIN Sports 1 ve Brezilya'dan Sports TV yayınlayacak. Az Tv, İdman Tv ise mücadeleyi canlı olarak yayınlamayacak.

L.MOSKOVA GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Rusya'nın başkenti Moskova'daki Lokomotiv Stadı'nda oynanacak olan Lokomotiv Moksova - Galatasaray maçı Çarşamba günü TSİ 20.55'te  başlayacak mücadelede İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz düdük çalacak. Mücadele beIN Sports HD 1'den yayınlanacak.

CİMBOM HAZIRLIKLARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR!

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda gerçekleştirilen antrenmanda son lig maçında tam süre forma giyen oyuncular, kendi nabız aralıklarına göre aerob koşu yaptı. Diğer oyuncular ise antrenmana dinamik ısınmayla başladı. Daha sonra top ile eğitsel oyunlar ve pas destek çalışması yapıldı. Devam eden bölümde dar alan pas oyunları oynandı. Ana bölümde sınırlı alanda çift kale oyun gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sarı-kırmızılı ekibin bugünkü antrenmanına, Uluslararası Make A Wish Vakfı temsilcileri ile beraber Mehmet Akif Doğan isimli minik taraftar da konuk oldu. Tedavisi için Sivas'tan İstanbul'a gelen altı yaşındaki Mehmet Akif, hayranı olduğu kaleci Fernando Muslera ile tanıştı. Uruguaylı yıldız, birlikte futbol oynadığı minik taraftara imzalı bir formasıyla beraber antrenman ekipmanlarını hediye etti.

Galatasaray, Lokomotiv Moskova karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Avrupa'da 276. randevu 

Galatasaray, Moskova karşılaşması ile Avrupa kupalarında 276. mücadelesine çıkacak. Sarı-kırmızılılar daha önce çıktığı 275 müsabakanın 99'undan galibiyetle ayrıldı. 104 maçta rakiplerine mağlup olan Aslan, 72 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Söz konusu müsabakalarda Cimbom rakip fileleri 373 kez havalandırırken, kalesinde ise 407 gol gördü. Öte yandan sarı-kırmızılı takım, Moskova maçını kazanması durumunda, Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetini elde edecek.

Şampiyonlar Ligi'ndeki 109. maç 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi tarihinde bugüne kadar 108 kez sahaya çıktı. Sarı-kırmızılılar söz konusu müsabakalarda 28 kez sahadan galip ayrılırken, 53 kez rakiplerine mağlup oldu. 27 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Galatasaray attığı 109 gole karşın kalesini 178 gole kapatamadı.

4. randevu 

İki takım 2002-2003 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Barcelona ve Club Brugge ile aynı grupta yer almıştı. Galatasaray, Rusya'daki karşılaşmayı 2-0 kazanırken, İstanbul'daki mücadeleden ise L. Moskova 2-1 galip ayrıldı.Galatasaray ile Moskova ekibi arasında bu sezon oynanan grubun ilk maçını ise sarı-kırmızılılar 3-0 kazandı.

Terim ile Yuri Semin yine karşı karşıya 

2002-2003 sezonunda Galatasaray'ı Fatih Terim çalıştırıyorken, Lokomotiv Moskova'nın başında da Yuri Semin bulunuyordu. O sezon aynı grupta yer alan iki takımın teknik adamları, tesadüf o ki bu sezon da takımlarının başında bulunuyor. Galatasaray'da sakatlıkları devam eden Emre Akbaba, Sinan Gümüş ve Younes Belhanda L. Moskova karşılaşmasında görev alamayacak.

Düdük Antonio Mateu Lahoz'da 

Mücadeleyi İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Lahoz'un yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Roberto del Palomar, ilave yardımcı hakemlik görevini de Javier Estrada ve Alejandro Hernandez üstlenecek. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Teodoro Sobrino görev alacak. Lahoz, bugüne kadar sadece 1 kez Galatasaray'ın karşılaşmasında düdük çaldı. İspanyol hakem Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde 22 Ekim 2014'te Borussia Dortmund'a 4-0 kaybettikleri müsabakayı yönetti. İspanyol hakem sarı-kırmızılılara iki sarı kart çıkardı.  

MAÇIN OYNANMASINA ENGEL YOK

Rusya ile Ukrayna arasında yaşananlar, Lokomotiv Moskova karşılaşması öncesinde sürpriz bir konuyu gündeme getirdi. Moskova'da yaşanan protestolar ve tansiyonun yükselmesi ile Şampiyonlar Ligi'ndeki bu önemli karşılaşmanın yerinin değiştirilip değiştirilmeyeceği konuşulmaya başlandı. 

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu adına Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi.  Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın, Moskova'daki Türkiye Büyükelçiliği ile sürekli irtibat halinde olduğu ve şu anda karşılaşma ile alakalı herhangi riskli bir durumun bulunmadığı bilgisi verildi. 

Galatasaray yönetimi güvenlik riski olup olmadığı hakkında elçilikle temasını sürdürürken şu anda karşılaşmanın başka bir yere alınmasını gerektirecek bir durumun olmadığı ancak olumsuz bir gelişme halinde sarı kırmızılı kulübün hemen bilgilendirileceği öğrenildi.

GALATASARAY'IN GÖZÜ PORTO'DA

Sarı-Kırmızılı ekip bir yandan Lokomotiv Moskova deplasmanında galibiyet ararken, diğer taraftan Porto’nun Schalke’yi devirmesini bekliyor. Aslan kazanırsa 7 puana çıkacak, Schalke kaybederse 8 puanda kalacak. Böylece son hafta Alman ekibinin, Moskova karşısında olası bir puan kaybı ve Cim Bom’un Porto galibiyeti halinde, Galatasaray gruptan 2. olarak çıkabilecek.

FERNANDO İÇİN YOĞUN TEDAVİ

Konyaspor maçında hafif bir sakatlık yaşayan ve tedbir amaçlı olarak kenara alınan Fernando’nun, Moskova deplasmanında sıkıntısız şekilde oynaması için yoğun tedavi altına alındığı öğrenildi. Kulüp doktorları, Brezilyalı futbolcuyu, kritik mücadeleye yetiştirmeye çalışıyor.

SİSTEM HENÜZ KARARINI VERMEDİ

Cim Bom’un teknik patronu Fatih Terim, Lokomotiv Moskova karşısında hangi sistemle takımını sahaya süreceğine henüz karar vermedi. Kayserispor ve Konyaspor maçlarında 2 bekli, 3 stoperli düzeni kullanan tecrübeli hoca, cezalı isimlerin Moskova’da forma giyebilecek olmaları nedeniyle, eski sisteme geri dönebilir.

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi sıkıntısı! Galatasaray, Lokomotiv Moskova deplasmanında, Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli bir maça çıkacak ancak sarı-kırmızılılarda hala istenen motivasyon sağlanamadı.

Özellikle Konyaspor maçı ardından ortaya çıkan atmosfer, futbolcuların da Avrupa havasına girmesine engel oldu. Florya'da futbolcuların gündeminde sadece Konyaspor ve hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisinin olması endişe yarattı. Teknik direktör Fatih Terim ve ekibi, toplantılar yaparak, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Lokomotiv Moskova maçı öncesinde futbolcuların havaya girmelerini sağlamak için çaba gösteriyor.

"BEŞİKTAŞ MAÇINI ŞİMDİLİK UNUTUN"

4 puanla 3. sırada bulunan sarı-kırmızılıların Devler Ligi umudunu son maça taşıması adına kazanmalarının önemini anlatılırken, olası bir yenilginin sonuçları da anlatıldı. Bu durumda Cim-Bom'un UEFA Avrupa Ligi'ne gidememe tehlikesi de ortaya çıkacak. Oyunculardan şimdilik Beşiktaş derbisini unutmaları, Şampiyonlar Ligi'ndeki Lokomotiv Moskova maçına odaklanmaları istendi.

Futbolcuların da kendi aralarındaki sohbetlerde zor bir döneme girdiklerini kabul ettikleri ancak bundan başarı ile çıkacaklarına inandıkları bildirildi. Sarı-kırmızılıların, "Zor bir dönemden geçiyoruz. Lokomotiv maçında galibiyete camia olarak ihtiyacımız var. Böyle bir galibiyeti kenetlenen taraftarımıza armağan edersek çok güzel olur" diye öğrenildi.