Evlerinde uydu alıcısı bulunduran ve futbol maçlarını Azeri kanallarından izlemek isteyen futbol severler, CBC Sport izleme yolları, AZ TV ve İdman TV izleme yollarını merakla araştırıyor. Azerbaycan kanalları dünyadaki birçok karşılaşmayı izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.
CBC SPORT NASIL İZLENİR?
CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.
CBC SPORT UYDU VE FREKANS BİLGİLERİ
Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500
FENERBAHÇE ANDERLECHT MAÇI HANGİ KANALDA?
Ülker Stadı'nda saat 18.50'de başlayacak mücadeleyi, İsveç Futbol Federasyonundan hakem Andreas Ekberg yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.
GENK BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?
Genk Arena'da 8 Kasım Perşembe günü oynanacak mücadele TSİ 20.55'te başlayacak. Karşılaşmanın beİNSPORT 1 kanalından canlı yayınlanması bekleniyor.
FENERBAHÇE KAZANIP AVANTAJ YAKALAMA PEŞİNDE
D Grubu'nda geride kalan 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan sarı-lacivertli ekip, 4 puanla 2'nci sırada bulunuyor. Hırvatistan'dan Dinamo Zagreb ile Slovakya'dan Spartak Trnava'nın yer aldığı D Grubu'ndan galibiyet ile ayrılmak isteyen Fenerbahçe, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Anderlecht karşısında avantaj yakalamak için mücadele verecek.
Hein Vanhaezebrouck: Fenerbahçe ile 0-0 kalırsak iyi olur
UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. maçında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Anderlecht'in teknik direktörü Hein Vanhaezebrouck, sarı-lacivertli ekibe karşı deplasmanda puan almanın zor olduğunu söyledi.
"Fenerbahçe'den deplasmanda puan almak zor"
Maçın oynanacağı Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Vanhaezebrouck, "Hata yapmaya devam etmeye niyetimiz yok. Fenerbahçe'den deplasmanda puan almak zor. Bu maçı oynadıktan sonra grupta şansımız var mı yok mu, diye bakacağız." ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe deplasmanında gol atmanın da zor olacağını belirten Vanhaezebrouck, "Burada 3-4 gol atacağız, diye düşünmemek lazım. 0-0 da kalırsak iyi olur. Bir gol atsak, o da mümkün ama çok gol atamayız. Fenerbahçe'nin evinde birçok gol atmak zor." diye konuştu.
Vanhaezebrouck, bir gazetecinin, Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısında oynadığı futbolla öz güven kazandığını ifade etmesi üzerine ise şunları söyledi:
"Biz de güvenimizi kazandık. Fenerbahçe için mutluyum 1 puan almışlar ama biz 3 puan aldık. Biz kendimizle ilgileniyoruz. Avrupa kupasında son hamlemizi yapacağız, diyebilirim. Yapabileceğimiz tek şey şu anda önümüzdeki 3 maçı kazanmak. Yine de hala şansımız var."
Sebastiaan Bornauw: "Stat dolu ya da boş olsun, biz kazanmaya çalışacağız"
Basın toplantısına katılan futbolculardan Sebastiaan Bornauw ise stattaki atmosferin kafasında bir karışıklık oluşturmayacağını vurgulayarak şunları kaydetti:
"Böyle anlar için futbolcu oldum. Burada iyi oynamak istiyorum. Sistemin değişmesi biraz farklılık gösterebilir ama futbolcular olarak biz esnek olmalıyız. Her sistemde ve her dizilişte oynayabilmeliyiz. Fenerbahçe'nin ilk maçta ikinci yarıdaki oyunundan çok fazla etkilenmedim. İyi bir takım, büyük ve önemli oyuncuları var ama biz kendimize bakıyoruz. Oyunumuzu oynayacağız. Stat dolu ya da boş olsun, biz kazanmaya çalışacağız."
BEŞİKTAŞ MAÇ İÇİN BELÇİKA’DA
3 saat süren uçak yolculuğunun ardından Genk şehrine 50 km. uzaktaki Liege Havalimanı'na inen siyah beyazlılar buradan karayolu ile kamp oteline hareket etti.
Havalimanına gelen Türk taraftarlar takımı alkışlarken en büyük ilgiyi Ricardo Quaresma'ya gösterdiler. Başkan Fikret Orman ve yöneticiler Ahmet Ürkmezgil ile Melih Aydoğdu da takımla beraber Belçika'ya geldi.
Beşiktaş son antrenmanını Genk şehrinde maçın oynanacağı Luminus Stadı'nda TSİ 21.30'da yapacak. Teknik direktör Şenol Güneş ve bir futbolcu antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyecek.
GENK BEŞİKTAŞ MAÇINA DOĞRU
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın deplasmanda Genk ile yapacakları maçı iyi oynayarak kazanmak istediklerini söyledi.
Güneş, maçın oynanacağı Genk Arena'da düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin I Grubu'nda lider olduğuna dikkati çekerek, "İlk maçta bizi yenerek avantaj sağladılar. Rakibin iyi olduğunu biliyoruz. Takım oyunu oynayan, hücum özelliği iyi olan ekip, bunu oyun ve skor olarak sahamızda kullandılar, biz de yarın telafi etmek istiyoruz." dedi.
Yarınki karşılaşmada ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Güneş, "Alacağımız iyi sonuç, gruptaki durumumuzu daha aydınlığa çıkarabilir. O yüzden iyi sonuçla dönmek istiyoruz." ifadesini kullandı.
Genk'i oyun tarzı olarak bildiklerini anlatan Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Rakibin çok maçını izledik, analizlerini yaptık. Sahadaki oyunun gidişine göre skor değişebiliyor. Dinamik hücum oyunu oynaması önemli değil. Oyunun tüm zamanlarını ve alanı iyi kullanan takım. Takımdaki tüm oyuncular bunu iyi paylaşarak yapıyor. Her an dikkatli olmalıyız. Onların oyununu bozabilirsek ve oyun coşkusunu engelleyebilirsek sonuç lehimize döner."
Takımdaki eksikler konusunda bilgi veren Güneş, "Eksikler belli. Hutchinson ve Güven Yalçın listede yok. Gökhan Gönül, Gökhan Töre ve Adriano'nun sakatlıkları var, bizimle değiller. Bazı oyuncularda da ufak tefek sakatlıklar var, durumlarına yarın karar vereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
Yarın güzel bir maç beklediğini belirten Güneş, "Rakip, sahasında coşkulu oynayan ve hücum özelliği olan bir takım. Elimizden gelen hücumları yapıp, rakibi de engelleyerek iyi sonuç almak istiyoruz." diye konuştu.
- "Kolay goller yedik, kolay goller kaçırdık"
Spor Toto Süper Lig'de ve Avrupa'da beklemedikleri puan kayıpları yaşadıklarını anlatan Güneş, şunları söyledi:
"Hem kendi ligimizde hem UEFA liginde kazanabileceğimiz maçlarda puanlar kaybettik. Üç mağlubiyetimiz var. Kolay goller yedik, kolay goller kaçırdık. Malmö maçında da öyle oldu. Sadece Genk, dinamik olmasıyla ve hücum özelliğini iyi kullanmasıyla sonucu lehine çevirdi. Sezon başından beri oynadığımız en iyi takım. Yarın alacağımız iyi sonuç durumu tamamen lehimize çevirebilir. En kötü durumda beraberlik alıp diğer sonuca göre ikinci veya lider çıkma durumumuz olabilir."
Mustafa Pektemek'in performansını değerlendiren Güneş, "Mustafa çalışmayı seven bir oyuncu. Gitme durumu olduğu için ve kadroya giremediğinden dolayı moralsizliği vardı. Gitmediği halde çalışıyordu. Çok takım istedi, gitmeyi arzu etmedi. Vagner Love, Larin, Negredo, forvette sayısal fazlalığımız vardı. Şu anda Mustafa'nın olumsuzluğu yok, yine çalışıyor. Karşılığında üretkenlik olmalı. Vagner Love da çalışıyor. Bizim beklediğimiz neticeye katkı yapmadığı sürece eleştiriler olacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.
- Lens: "Yarın telafi etmek için iyi fırsat"
Basın toplantısına katılan Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu Jeremain Lens ise ilk maçta iyi sonuç alamadıklarını hatırlatarak, iyi hazırlandıklarını ve yarın bunu sonuca çevirmek istediklerini belirtti.
İstanbul'daki karşılaşmada iyi de mücadele edemediklerini kaydeden Lens, "Yarın hatayı telafi etmek için iyi fırsat. İnşallah iyi sonuç alırız." ifadesini kullandı.