Aykut Kocaman'ın yeni adresi herkesi şaşırttı! Sözleşmesine öyle bir madde koydurdu ki...

Aykut Kocaman'ın yeni adresiyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Başakşehir sonrası takım çalıştırmayan deneyimli hocanın yayıncı kuruluşla anlaştığı iddia edildi. Aykut Kocaman'ın sözleşmnesine özel bir fesih maddesi koydurduğu da öne sürüldü. İşte detaylar...

TRHABER

Son olarak Başakşehir'i çalıştıran Aykut Kocaman'ın yeni sezondaki adresi belli oldu. 2 Ekim 2021 tarihinde Turuncu-Lacivertlilere veda eden deneyimli teknik direktör, daha sonra aldığı tüm teklifleri reddetmişti. İşte Aykut Kocaman transferinin detayları...

AYKUT KOCAMAN'DAN SÜRPRİZ ANLAŞMA

Aykut Kocaman'dan beklenmedik bir imza geldi. Trhaber'in geçtiği habere göre 57 yaşındaki teknik direktör yeni sezonda yayıncı kuruluşta yorumculuk yapacak. Aykut Kocaman'ın beIN SPORTS'un teklifini kabul ettiği iddia edildi.

Giovanni Guidetti'ye tepki yağıyor: "Bunu nasıl yapar!" Ortalık yangın yeri...

3 GÜN EKRANLARDA OLACAK

Haberde Aykut Kocaman'ın haftanın 3 günü Süper Lig maçlarını yorumlayacağı bilgisi geçildi. Ağustos ayında başlayacak olan 2022-23 sezonu öncesi yaşanan bu gelişme futbolseverler tarafından sürpriz olarak karşılandı.

SÖZLEŞMESİNE ÖZEL MADDE

Öte yandan yeni sezona bir takımın başında girme planları yapan Aykut Kocaman'ın her ihtimale karşı sözleşmesine özel bir madde koydurduğu belirtildi. Habere göre Aykut Kocaman, Süper Lig ekiplerinden teklif alması durumunda yayıncı kuruluşla kontratını feshedebilecek.

Güle güle Şener Özbayraklı! Emre Belözoğlu'nun sır gibi sakladığı transfer ortaya çıktı...

AYKUT KOCAMAN'IN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

5 Nisan 1965 yılında dünyaya gelen Aykut Kocaman, teknik direktörlük kariyerine 2000 yılında İstanbulspor'da başladı. 57 yaşındaki çalıştırıcı daha sonra sırasıyla Malatyaspor, Konyaspor (3 dönem), Ankaraspor (2 dönem), Fenerbahçe (2 dönem) ve Başakşehir'de görev aldı.

4 KUPASI VAR

Aykut Kocaman'ın teknik direktörlük kariyerinde 4 kupa bulunuyor. 2010-11 sezonunda Fenerbahçe ile Süper Lig zaferi elde eden deneyimli teknik adam, 2011-12 ve 2012-13 sezonunda yine Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştı. Kocaman 2016-17 sezonunda da Konyaspor ile Türkiye Kupası'nı kazanmıştı.

Ve Diego Costa transferi hayırlı olsun! Resmi açıklama geliyor...