Aykut Kocaman'ın prensi Süper Lig'e geri dönüyor! 10 katı fiyatına satılmıştı

Aykut Kocaman'ın ikinci Konyaspor döneminde 500 bin euro bonservis bedeliyle alınan sonrasında gösterdiği müthiş performansla Kocaman'ın ardından 5 milyon 500 bin euro bonservis bedeliyle Udinese'ye giden Riad Bajic, Süper Lig'e geri dönüyor. 28 yaşındaki futbolcu Giresunspor'la görüşme halinde. Hakan Keleş'şn ısrarla istediği Bajic özellikle Aykut Kocaman'la birlikte fark yaratmıştı.

Yeni sezonda vites artırmak isteyen Yeşil-Beyazlılar, transferde çıtayı yükseltti. Giresunspor, Konyaspor'da bir dönem 17 gol attıktan sonra Udinese'ye transfer olan Riad Bajic'in peşine düştü. Yıldız oyuncuyla görüşmelerde sona gelindi.

Orta sahada yük Sergio Oliveira'da

AYKUT KOCAMAN'LA PARLAMIŞTI

Transfer çalışmalarını sürdüren Giresunspor, Aykut Kocaman döneminde Konyaspor'da bir dönem 17 gol attıktan sonra Udinese'ye transfer olan Riad Bajic'i gündemine aldı. Geçen sezon Brescia forması giyen, bonservisi Udinese'de olan Bajic'in şartlarını soran Giresunspor, Fanatik'in haberine göre, oyuncunun durumuna bakıyor.

Çifte bayram: Idrissa Gueye-Joao Pedro

GİRESUNSPOR BAJIC TRANSFERİNDE KARARLI

1.89 boyundaki Bajic bir dönem Konyaspor'da forma giymiş ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı. Teknik direktör Hakan Keleş'in hücum hattına takviye istemesi üzerine, Giresunspor yönetimi, Bajic'in transferini sonlandırmakta kararlı. Keleş'in de Bajic'i kadroda görmek istediği ve hücum hattındaki sorunu çözeceğine inandığı aktarıldı. Oyuncuyla salı günü yapılacak görüşmenin ardından transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Alexander Sörloth için Fenerbahçe gözünü kararttı!