Aykut Kocaman: Beşiktaş-Galatasaray derbisinden sonra ilk 3'te oluruz

Kocaman oyuncularını, “Şampiyon olacak kalitemiz ve potansiyelimiz var. Yeter ki hata yapmayalım. Beşiktaş-G.Saray derbisi sonrası ilk 3’te oluruz” diye motive etti.

1

BEŞİKTAŞ ve G.Saray’ın puan kaybettiği haftada Sivasspor’u yenerek 9’uncu sıradan, 5’inci sıraya kadar yükselen F.Bahçe’de moraller yerinde. Sarı-Lacivertliler, Antalya’yı mağlup ederek derbi haftasına yeni bir rüzgarla girmek istiyor. Beşiktaş ve G.Saray’ın oynayacağı 14’üncü haftada Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Sarı-Lacivertliler, ilk 3 içine gireceklerine inanıyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman da yaptığı toplantılarda oyuncularına bu telkinlerde bulunuyor. 

BU ÇIKIŞA DEVAM ETMELİYİZ 

Kazandıkları bir maçın, camiayı havaya soktuğunu ve morallerin yükseldiğini belirten Kocaman, Antalyaspor karşısında bu çıkışı devam etmeleri halinde, Kasımpaşa karşılaşmasında taraftarın da tribüne döneceğine inanıyor. Kocaman, “Biz güçlü bir ekibiz ve şampiyonluğu kazanacak kaliteye sahibiz. Yeter ki bunu sahaya koyalım. Potansiyelimizi Sivasspor maçında gördük. Oynadığımız zaman bütün maçlar kolay, oynayamazsak her maç zor. Bizim için iyi oyun kadar skor da önemli. Şimdiye kadar çok hata yaptık. Artık ilk yarıda puan kaybetmemeliyiz” diye konuştu.