Ayağının tozuyla gündem oldu: Malatya'yı karıştıran Marius Sumudica iddiası...

Marius Sumudica, Süper Lig'e bir döndü pir döndü! Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un başına geçen Rumen teknik direktörün eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş konuştu, Malatya karıştı. Erdoğmuş'un iddialarının ardından Sumudica'nın cevap verip vermeyeceği merak konusu.

Aksam.com.tr

Geçtiğimiz günler Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a imza atarak Süper Lig'e geri dönen Marius Sumudica futbol gündeminin tepesine oturdu.

Rumen teknik adamın Kayserispor ve Gaziantep FK'da tercümanlığını yapan Oğuzhan Erdoğmuş, Sumudica hakkında çok sert iddialarda bulundu.

Radyospor ve Futbol Plus'a konuşan Erdoğmuş, Sumudica'nın göründüğü gibi bir kişilik olmadığı ve Türkiye'ye hakaret ettiğini söyleyerek, "Sürekli medya önünde 'Türkiye benim ikinci vatanım.' diyor ama arka planda ülkemize hakaretler ediyor. Basın toplantısına giderken yardımcısı bana, 'Oğuz dikkat et yalandan ağlayabilir.' dedi ve dediği gibi oldu. Ben de kendimi tutamayıp güldüm. Videolarda görebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da gerilim: Yine Marcao yine olay! Fatih Terim çıldırdı...

"SUMUDICA'YA TÜRK VATANDAŞLIĞI VERİLMESİN"

"Buradan yetkililere sesleniyorum. Bu adamı (Sumudica) sakın Türk vatandaşı yapmayın, bu adama şanlı Türk pasaportunu vermeyin." diyen Erdoğmuş sözlerini şöyle sürdürdü:

Türkiye'den ayrıldıktan sonra Romanya'ya gitti. Sabah akşam durmadan beni arıyordu. 'Menajerlerle konuş, bana Türkiye'de takım bulsunlar.' deyip duruyordu.

Sumudica'nın ayrıldığı takımları takip ettiğini söyleyen Erdoğmuş, (Çalıştırdığı takımlardaki) "Yeni hocaları beğenmiyor. Gaziantep'ten ayrıldı, sürekli Gaziantep'e dönme hayali vardı. Başkanları telefonda taciz ediyordu." dedi.

"SUMUDICA YEŞİLÇAM'DA OYNAR!"

Sumudica'nın çok iyi rol yaptığını söyleyen Oğuzhan Erdoğmuş, "Yeşilçam'da oynar. Yanlış tercih yapmış, aktör olmalıydı." dedi.

Kayserispor'daki dönemlerine ilişkin de konuşan Erdoğmuş, "Sumudica Türkiye hakkında ileri geri konuştu, birbirimize sandalya fırlattık." Kana Bıyık ve Şener hoca buna şahittir." ifadelerini kullandı.

"SUMUDICA'NIN DÜŞMESİ BİLE YALAN!"

Rumen teknik adamın Kayserispor'u çalıştırdığı dönemde internette viral olan düşme videosuna değinen Erdoğmuş, "O düşme tamamen kurgu. Kamera sürekli onu çekiyor, enteresan." dedi.

İddialar Yeni Malatyaspor cephesinde geniş yankı bulurken Sumudica ve Yeni Malatya cephesinin herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu.

Erdoğmuş'un bahsettiği video