Ayağa kalkın beyler!

Roma'dan ayrılırken otelin önünde toplanan taraftarlar Ay-Yıldızlıları alkışlayarak, “Ayağa kalkın beyler! Moral bozmak yok!” gibi sözlerle teselli etti. Bakü'de de coşkulu bir karşılama yapıldı

AKŞAM

Milli Takımımız, dün öğle saatlerinde Roma'dan ayrılarak, Azerbaycan'a gitti. Ay-Yıldızlılar'ın otelden çıktığı sırada toplanan Türk taraftarlar, alkışlarla oyunculara destek verdi.

İtalya karşısındaki kötü futbol ve ağır yenilginin ardından moralleri bozuk olduğu gözlenen ve otelden başı önde ayrılan futbolculara çevrede bulunan taraftarların, "Ayağa kalkın Beyler! Moral bozmak yok!" gibi sözlerle destek verdikleri ve alkışladıkları gözlendi. Morali çok bozuk olan Teknik Direktör Şenol Güneş'in de taraftarlara gülümseyerek, el sallaması dikkat çekti.

Ay-Yıldızlılar, Azerbaycan'da da coşkulu bir şekilde karşılandı. Bakü'de 16 Haziran Çarşamba günü Galler, 20 Haziran Pazar günü de İsviçre ile karşılaşacak olan Milli Takım'ın büyük bir seyirci desteğiyle, daha motive bir şekilde maçlara çıkması bekleniyor.

Prof. Dr. Turgay Biçer AKŞAM'a konuştu: Biz saldırarak kazanırız