Ay-Yıldızı THY taşıyacak

TFF ile THY 2024-2025 Sezonu İçin sponsorluk anlaşması yaptı. Milli Takımlarımızın ulaşım sponsorluğunu Türk Hava Yolları yapacak.

AKŞAM SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türk Hava Yolları 2024-2025 sezonu için sponsorluk anlaşmasına imza attı. Türk Hava Yolları, devam eden sezonda Türkiye Futbol Federasyonu'nun ulaşım sponsoru oldu. Anlaşma kapsamında Futbol Millî Takımlarımız bu sezon müsabakalara seyahatlerini Türk Hava Yolları ile gerçekleştirecek. Türk Hava Yolları Genel Yönetim Binası'nda gerçekleşen imza törenine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Süper Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz ile üst düzey yöneticiler katıldı.

16 FEDERASYONA BİRDEN DESTEK

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat: "Uzun yıllardan beri sürdürdüğümüz bu sponsorluğumuzu devam ettirmekten mutluluk duyuyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu da dahil olmak üzere toplam 16 spor federasyonumuza destek sağlıyoruz."

THY'Yİ ÖRNEK ALIYORUZ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber biz de havada uçan Türk Hava Yolları'nı örnek alarak, aynı şekilde Türk futbolunu adil ve adaletli, ilkelerimiz doğrultusunda herkese eşit mesafede, layık olduğu yere taşımak hedefimiz."