Avrupa'nın süper gözdeleri

Cim-Bom'da Barış Alper, Nelsson, Sanchez, Aktürkoğlu, Icardi ve Abdülkerim'in talipleri artmaya devam ediyor. Kanarya'da ise Szymanski, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can, İsmail Yüksek ve Oosterwolde en gözde isimler.

AKŞAM SPOR

GÜNÜN ANALİZİ

Süper Lig'de inanılmaz bir şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın oyuncuları da sezon sonunda ipi göğüslemek için performanslarını en üst seviyeye çıkarmış durumdalar. Bu yarış, transfer piyasasına da olumlu yansıyor. Avrupa ekipleri gözlerini Galatasaray ve Fenerbahçe'ye dikmiş durumda. Sezonu bitimiyle birlikte Trendyol Süper Lig'de satış anlamında transfer rekorlarının kırılacağı şimdiden konuşuluyor. İngiltere, İtalya ve Almanya'nın takımları oyunculara en çok ilgi gösteren ülke oldular.

İTALYAN VE İNGİLİZ KISKACI

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz (İtalya, İngiltere), Kerem Aktüroğlu (Almanya), Sanchez (İngiltere, İtalya), Abdülkerim (İtalya, Almanya), Nelsson (İngiltere) ve Icardi (İtalya) takımlarının gözdesi haline gelmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar, talipleri artan oyuncularına yeni sözleşmeler yapma konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Barış Alper, Aktürkoğlu ve Abdülkerim ile yapılan sözleşme görüşmelerinde son aşamaya gelindi. Aslan, kontrat operasyonunu kısa zamanda bitirmeyi hedefliyor.

TRANSFER REKORLARI KIRILABİLİR

İrfan Can Kahveci (Fransa, Rusya), İsmail Yüksek (Almanya, İtalya, İngiltere), Szymanski (İngiltere, İtalya, Almanya), Ferdi Kadıoğlu (Almanya, İtalya, İngiltere, Fransa) ve Oosterwolde (İngiltere, İtalya, Hollanda) gibi ülkelerin takibinde olan oyuncuların performansları F.Bahçe'yi zirve yarışında tutmasına neden oldu. Sarı-Lacivertli Yönetim, futbolcuları için gelen teklifleri sezon sonu masaya yatıracak. Ferdi Kadıoğlu ve Oosterwolde'nin rekorlarla takımdan ayrılma ihtimali yüksek görünüyor.