Avrupa'da yeni yılın transfer bombası patlamaya hazırlanıyor

Sezon sonunda Manchester United'la olan sözleşmesi sona erecek Paul Pogba'nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şimdiden talipleri olan Fransız yıldız için en hevesli takımın eski kulübü Juventus olduğu belirtiliyor.

Fransız yıldız Paul Pogba'nın sezon sonunda hangi takımda olacağı halen merak konusu. Pogba'nın nereye gideceği hakkında çeşitli spekülasyonlar sürse de kesin olan tek şey, deneyimli oyuncunun Manchester United'dan ayrılacağı.

La Gazetta dello Sport'un haberine göre yıldız oyuncunun menajeri Mino Raiola şimdiden yaz transfer dönemi için görüşmelerini sıklaştırdı ve oyuncunun eski kulübü Juventus, Pogba'yı yeniden takıma katmakta oldukça istekli. İtalyan ekibinin araya başka bir takımın girmesine fırsat vermeden Pogba transferini bitirmek istediği belirtildi. Her ne kadar Pogba'nın mevcut kulübü Manchester United'ın oyuncuyla sözleşme uzatıp, yaz transfer döneminde para kazanarak yolları ayırma hedefi olsa da Fransız oyuncu bu fikre sıcak bakmıyor.

POGBA'DA İSTEKLİ

Real Madrid'e veya Paris Saint Germain'e katılma ihtimalinin her geçen gün azaldığını düşünen Paul Pogba'da Torino ekibine katılmakta istekli.