Avrupa'da Türk finali ihtimali! Fenerbahçe ve Galatasaray parkeye çıkıyor

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi 6'lı Final organizasyonunda Fenerbahçe ile Galatasaray, yarın yarı finalde İspanyol rakipleriyle karşı karşıya gelecek. Her iki takımın da rakiplerini geçmesi halinde, Zaragoza'da finalde tarihi bir Türk derbisi oynanacak.

AA

Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Ligi 6'lı Final organizasyonunda mücadele eden Türk temsilcileri Fenerbahçe Opet ile Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarın final için parkeye çıkacak.

İspanya'nın Zaragoza kentindeki Prens Felipe Salonu'nda gerçekleştirilen 6'lı Final organizasyonunda Türk temsilcileri, yarı finalinde yarın İspanyol ekipleriyle yapacakları maçları kazanmaları halinde finalde rakip olacak.

Yarı finalin ilk maçı Fenerbahçe Opet ile Spar Girona arasında TSİ 18.30'da başlayacak.

Galatasaray Çağdaş Faktoring ile Casademont Zaragoza ise TSİ 21.30'da karşı karşıya gelecek.

Yarı final maçlarında rakiplerine üstünlük sağlayan ekipler, 19 Nisan Pazar günü şampiyonluk için karşılaşacak.