Avrupa'da kupa mükemmel olur

“Lige iyi oyuncular geldi ama çekindiğim hiç kimse yok. Trabzon maçını kazanmak için hazırlık yapıyoruz. Kupalar kazandık ama bununla yetinemeyiz. Avrupa Ligi de hedefimiz, kazanmak mükemmel olur.”

AKŞAM SPOR

Kartal'ın bu sezonki transferlerinden Brezilyalı savunma oyuncusu Paulista dünkü antrenmanda basına konuştu: "Yıllardan beri sahip olduğum tecrübeyi buradaki gençlere aktardığım için mutluyum. Sezona iyi bir başlangıç yaptık ve böyle devam etmek gerekiyor. Milli ara ritmimizi bozmaz. Süper Lig'de iyi oyuncular var. Bu transfer döneminde de iyi oyuncular geldi. İyi forvetlerle mücadele etmek zorundayız. O şekilde onlarla mücadele etmem lazım. Zor maçlar olacak. Büyük takımlarda iyi oyuncular var. Onlarla yüzde yüz mücadele etmeliyiz. Açıkçası çekindiğim bir futbolcu yok.

TÜRKİYE'DE OYUN ÇOK DURUYOR

Kupalar kazanmak için yetinmemek gerekiyor. Biz az hata yapan bir takımız ve mutlaka daha da az hata yapmamız lazım. Her ligin karakteristiği, oyun anlayışı farklı oluyor. Sadece İngiltere'de oyunun devam etmesine hakemler daha fazla izin veriyor. La Liga'da biraz daha fazla oyun duruyor. Süper Lig de öyle, hakemler çok durduruyor. Oyunun çok durduğunu söyleyebilirim. Herkes birbirine saygı duyuyor. Tüm kulvarlarda sonuna kadar gitmemiz gerekiyor. Bunun için çalışacağız.

AVRUPA'DAKİ RAKİPLERİMİZ ZOR

Avrupa'da her maçın zor olduğunu ve her rakibin iyi olduğunu söyleyebilirim. Günümüz futbolunda her takım rekabetçi oynuyor. Valencia'da oynarken Ajax'la zorlu bir maçımız olmuştu. Athletic Bilbao da tanıdığım bir takım. Tüm rakiplerimiz zorlu. Diğer rakiplerimiz iyi oyunculara sahipler. Biz kendi işimize bakmak zorundayız. Başarıyı herkes ister. Avrupa Ligi'ni kazanmak mükemmel bir hayal ve başarı olur. Adım adım gidiyoruz. Hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek.