Başakşehir'de Emre Belözoğlu şaşkınlığı! Süper Lig olmadı derken Avrupa...

Emre Belözoğlu'nun Süper Lig karnesi ile Avrupa karnesi arasında tezatlar var! Genç çalıştırıcı Emre Belözoğlu, Başakşehir ile Süper Lig'de ve Avrupa'da ilginç istatistiklere imza attı ve futbolseverleri şaşırttı.

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Avrupa'daki performansı ile Süper Lig'e göre epey farklı bir ivme yakaladı ve beklentilerin tam tersi yönünde başarı elde etti!

EMRE BELÖZOĞLU VE BAŞAKŞEHİR İLE SÜPER LİG MACERASI

Başakşehir ile bu sezon Süper Lig'de 29 maça çıkan Emre Belözoğlu; 15 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak, maç başına 1.76 puan ortalaması yakaladı.

Türkiye özelinde beklentileri tam olarak karşılayamayan Emre Belözoğlu, Avrupa'da ise Gent sürprizi dışında genel olarak çok iyi bir performans sergiledi ve oyun olarak da çok daha net bir Başakşehir izletti.

AVRUPA DETAYI

Başakşehir ile UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri'nde 6 maça çıkan başarılı çalıştırıcı, 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak, maç başına 2.33 puan ortalaması yakaladı ve bu özel istatistik ile herkesi şaşırttı!

Sık sık kupayı almak istediklerini de dile getiren genç teknik adam, sürpriz bir şekilde turnuvaya veda etmişti.

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ

Başakşehir, elemelerden sonraki maçlarda ise Süper Lig'e yakın bir performans sergiledi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki 8 maç sonunda, karşılaşma başına 1.75 puan ortalaması yakaladı.

Son olarak ise İstanbul temsilcisi, Süper Lig puan tablosunda 5. sırada.