Avrupa'da çifte heyecan

UEFA Avrupa Ligi'nde Sarı-Kırmızılılar, İtalyan ekibi Lazio'yu ağırlayacak. Günün diğer mücadelesinde ise Fenerbahçe, Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt deplasmanında 3 puan arayacak.

AKŞAM

GALATASARAY

G.SARAY, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki ilk maçında bugün İtalya'nın Lazio takımını ağırlayacak. Sarı-Kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan 3 futbolcu, Lazio karşısında forma giyemeyecek. Arda, Barış Alper ve Boey sahadaki yerini alamayacak. UEFA'ya bildirilen kadroda yer almayan Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Gustavo Assunçao ve Fatih Öztürk de sahaya çıkamayacak. Feghouli ve Emre Kılınç ise son idmanda takımla çalıştı. Süper Lig'de 8 maç ceza verilen Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao da Fatih Terim'in görev vermesi durumunda karşılaşmada forma giyebilecek.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Cicaldau, Kerem, Emre Kılınç, Halil

Lazio: Strakosha, Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Radu, Milinkovic, Escalante, Luis Alberto, Zaccagni, Muriqi, Felipe Anderson

FENERBAHÇE

Avrupa Ligi'ndeki diğer temsilcimiz F.Bahçe ise D Grubu ilk sınavında E.Frankfurt deplasmanında olacak. Kanarya, Frankfurt karşısında 8 futbolcusundan yararlanamayacak. Sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Marcel Tisserand, Miha Zajc, Nazım Sangare ve Jose Sosa, Alman ekibi karşısında forma giyemeyecek. Bu isimlerin yanı sıra Teknik Direktör Vitor Pereira, UEFA listesinde yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun'dan da yararlanamayacak. Sarı-Lacivertliler, Sivas beraberliği sonrasında Avrupa'da moral bulmak istiyor.

MUHTEMEL 11'LER

Eintracht Frankfurt: Trapp, Durm, N'Dicka, Hinteregger, Lenz, Sow, Hrustic, Hauge, Kamada, Kostic, Borre

Fenerbahçe: Altay, Serdar Aziz, Min-jae Kim, Szalai, Mert Hakan, Gustavo, Osayi-Samuel, Ferdi Kadıoğlu, Mesut Özil, Pelkas, Valencia