UEFA Avrupa Ligi finali hangi kanalda, şifresiz nasıl izlenir? Eintracht Frankfurt Rangers maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Frankfurt Rangers UEFA Avrupa Ligi final maçı için geri sayım başladı. Futbolseverlerin heyecanla beklediği UEFA Avrupa Ligi final maçı bu akşam oynanacak. Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile İskoçya takımlarından Rangers'in karşı karşıya geldiği mücadele İspanya'nın Sevilla kentinde oynanacak. Frankfurt Rangers final maçı hangi kanalda oynanacak? UEFA Avrupa Ligi final maçı nerede yayınlanıyor? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

UEFA Avrupa Ligi finali dünya üzerinde milyonlarca futbolsever tarafından heyecanla bekleniyor. Eintracht Frankfurt ile Rangers arasında oynanacak Avrupa Ligi finali için geri sayım başladı. Alman ekip ile İskoçya takımının mücadelesinin sergileneceği maç İspanya'nın Sevilla kentinde oynanacak. Peki, Frankfurt Rangers maçı hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi final maçı ne zaman, saat kaçta?

UEFA FİNALİ FRANKFURT RANGERS MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

18 Mayıs Çarşamba akşamı oynanacak UEFA Avrupa Ligi final maçında Eintracht Frankfurt ve Glasgow Rangers karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 22:00'de başlayacak Frankfurt Glasgow maçını TV8,5 ve EXXEN canlı ve şifresiz olarak yayınlayacak. UEFA Avrupa Ligi Finali'nde Sevilla'nın maçlarına ev sahipliği yapan Ramón Sánchez-Pizjuán Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Eintracht Frankfurt - Rangers muhtemel 11'ler:

Eintracht Frankfurt: Trapp; Toure, Tuta, N'Dicka; Knauff, Sow, Rode, Kostic; Hauge, Kamada, Borre

Rangers: McGregor; Goldson, Lundstram, Bassey; Tavernier, Jack, Kamara, Barisic; Wright, Aribo, Kent

FRANKFURT İKİNCİ ZAFERİN PEŞİNDE

Frankfurt, 1980 yılında UEFA Kupası finalinde yine bir Alman ekibi olan Borussia Mönchengladbach'a 2 maç sonunda 4-3 galip gelerek kupaya uzanmıştı.

RANGERS BU KEZ KUPAYA UZANMAK İSTİYOR

Glasgow Rangers ise 2008 yılında Manchester kentindeki finalde Rus ekibi Zenit'e 2-0 kaybederek kupayı kaçırmıştı.

KUPAYI ALAN DEVLER LİGİ'Nİ GARANTİLEYECEK

Almanya liginde sezonu 11. sırada tamamlayan Eintracht Frankfurt'un kupayı kazanamaması halinde gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etme olasılığı bulunmazken, Rangers ise İskoçya liginde şampiyonluğa ulaşan Celtic'in 4 puan arkasında 2. sırada yer aldı. UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan takım, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.