Avrupa basını Dinamo Kiev zaferini manşetlere taşıdı: ''Fenerbahçe'nin son dakika intikamı''

Portekiz basını, “Jorge Jesus'un acısını Michy Batshuayi dindirdi” derken Hollanda, “Son dakika intikamı” başlığıyla Sarı Kanarya'nın zaferine yer verdi. Brezilya basını ise, Gustavo Henrique'nin müthiş golünü övdü.

AKŞAM

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Kiev'e takılan Fenerbahçe bu kez UEFA Avrupa Ligi'nde Ukrayna ekibine karşı önemli bir zafer elde etti. Kanarya'nın, Kiev önünde 3'üncü maçtaki zaferini Portekiz basını da manşetlere taşıdı.

Fenerbahçe'nin Hocası Jesus'un bu galibiyetle Avrupa'da iyi bir başlangıç yaptığını hatırlatan Abola, "Jesus'un acısını Batshuayi dindirdi" başlığını kullandı.

Haberde 1-1 devam eden maçı kazanmak için her şeyi yapan Portekizli Hoca'nın yüzünü yeni transfer Batshuayi'nin son dakika golüyle güldürdüğü hatırlatıldı. Hollanda basını ise Fenerbahçe'nin galibiyetini, "Son dakika intikamı" diye verdi.

HERKESTEN YÜKSEKTE

MSN Hollanda'nın haberinde, Şampiyonlar Lig ön elemesinde Kiev'e karşı başarısız olan Fenerbahçe'nin Batshuayi'nin golüyle rövanşı aldığı vurgulandı.

Brezilya basını da Jesus'un sevincine Flamengo'dan transfer edilen Gustavo Henrique'nin katkıda bulunduğuna dikkat çekildi. Flaagora, "Gustavo Henrique herkesten daha yükseğe sıçradı ve harika bir gol attı." vurgusunu yaptı.

29 DAKİKA 38 SANİYE ÇALDILAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'u bile isyan ettiren Kiev'in oyundan çalma numaraları Avrupa basınında da yer buldu. Dinamo Kiev'li oyuncuların oyunu durdurma süresinin 29 dakika 38 saniye olduğu hesaplandı. The Athletic; Kievli oyuncuların karşılaşmadan çaldıkları zamanın neredeyse yarım saat olduğunu duyurdu.