Attila Szalai'ye çifte kanca!

Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla Avrupa'da birçok kulübün transfer listesine giren Attila Szalai'ye West Ham United'ın ardından Zenit'in de talip olduğu iddia edildi. Görüşmeler devam ediyor.

AKŞAM

Transfer döneminin hızlı takımlarından biri olan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kim Min-jae'nin Napoli'ye transferi sonrası Sarı-Lacivertliler'in bir diğer başarılı stoperi Attila Szalai'nin de takımdan ayrılması gündemde. Macar futbolcu ile ilgili flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Avrupa'da birçok kulübün transfer listesinde yer bulan 24 yaşındaki oyuncuya İngiliz ekibi West Ham United'ın ardından Rus temsilcisi Zenit'in de talip olduğu iddia edildi.

GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAK

Daily Express'te yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United, Issa Diop'un Fulham'a transfer olmasının ardından savunma hattına takviye yapmak için girişimlerini hızlandırdı. İddialara göre; İngiliz ekibinin gündeminde PSG forması giyen Thilo Kehrer ve Kanarya'nın başarılı stoperi Szalai bulunuyor. İngiliz ekibinin, hem stoper hem de sol bek oynayabileceğini düşündüğü Macar stoper için Fenerbahçe'yle transfer görüşmeleri gerçekleştirdiği iddia edildi.

15 MİLYON EURO İSTİYOR

Rus ekibi Zenit'in de başarılı Macar stoper Attilla Szalai'ye ilgisi bulunuyor. Görüşmelerin önümüzdeki günlerde sonlandırılması bekleniyor. Sarı-Lacivertliler'in iki kulüple yapılacak görüşmelerden sonra bir karar vermesi bekleniyor. Fenerbahçe 2025 yılına kadar sözleşmesi olan oyuncu için 15 milyon euro gibi bir rakam düşünürken aşağısında hiçbir teklifi kabul etmiyor. Szalai, 2021 yılı başında Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apollon Limasol'den 2.2 milyon euro karşılığında transfer edilmişti.