Attila Szalai'nin paylaşımı kafaları karıştırdı: Menajerim bana söyledi

Attila Szalai'nin Chelsea'ye transfer olduğu iddiaları gündemdeki yerini korurken Fenerbahçe ikinci kez söz konusu haberleri yalanlamıştı. Attila Szalai sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kafaları iyice karıştırdı. Szalai, “Menajerim bazı büyük kulüplerin ilgisini bana bildirdi” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin başarılı stoperi Attila Szalai gündemden düşmüyor. Szalai'nin Chelsea'ye transfer olduğu iddiaları sıcaklığını korurken Fenerbahçe ikinci kez söz konusu haberleri yalanlamıştı. Macar savunmacının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise kafaları karıştırdı.

SZALAI: MENAJERİM BAZI BÜYÜK KULÜPLERİN İLGİSİNİ BANA BİLDİRDİ

Chelsea'ye transfer olacağı konuşulan Attila Szalai yaptığı paylaşımda, "Sevgili Fenerbahçe ailesi! Son günlerde hakkımda çok fazla dedikodu var. Benim için önemli olan Fenerbahçe ve başarımız. İyi çalışıyorum. Büyük hedeflerimiz ve hayallerimiz için her gün en iyimi veriyorum. Menajerim bazı büyük kulüplerin ilgisini bana bildirdi ama daha önce de söylediğim gibi hayallerimiz ve hedeflerimiz adına savaşmak için buradayım" ifadelerini kullandı.