Attila Szalai yuvadan uçuyor

Avrupa devlerinin radarına giren Szalai'ye ilk teklif Chelsea'den geldi ve menajeri transfer için İngiliz ekibiyle görüşmelerine başladı. Szalai ocakta ayrılabilir.

AKŞAM

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında Apollon Limassol'den 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Attila Szalai performansıyla büyülemeye devam ediyor. İngiliz basını da flaş bir iddiayı gündeme taşıdı. Football Insider'da yer alan özel habere göre; Chelsea, ocak ayında Szalai'yi transfer etmek için resmi girişimlere başladı. Londra ekibinin Macar stoperin transferi için ROGON temsilcileriyle bir araya geldiği iddia edildi.

Tur hayali 90'da bitti... Maç sonucu: Olympiakos-Fenerbahçe: 1-0

ANLAŞMAYI SAĞLADI

Chelsea'ye yakın kaynaklardan Footbal Insider'a verilen özel bilgilere göre; Attila Szalai'nin bağlı olduğu menajerlik şirketi olan ROGON'dan bazı temsilcilerin transfer görüşmelerini yapmak için Stamford Bridge Stadı'na gittiği öğrenildi. Chelsea ve Attila Szalai'nin menajerleri arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandığı, Fenerbahçe ile yapılacak görüşmelere göre transferin resmiyet kazanabileceği aktarıldı.

Bright Osayi-Samuel: Bizim hedefimiz Süper Lig şampiyonluğu

20 MİLYON EURO İSTİYOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Attila Szalai için en az 20 milyon euroluk bir teklifin gelmesi halinde transfere izin verebileceğini açıklamıştı. Football Insider'da yer alan özel haberde Szalai için herhangi bir bonservis bedeli belirtilmedi. Transfermarkt verilerine göre Attila Szalai'nin piyasa değeri 11 milyon euro. Macar stoperle Atletico Madrid ve bazı İtalyan takımlarının da yakından ilgilendiği belirtiliyor.

Ferdi Kadıoğlu'na 5 yıllık teklif

SZALAI YİNE YEDEK KALDI

Galatasaray derbisinde maça kulübede başlayan Attila Szalai, kritik Olympiakos mücadelesinde de yedek kaldı

Transfer iddiaların ardından Szalai'nin dün akşam da maça yedek başlaması transfer söylentilerini güçlendirdi. Sosyal medyada Szalai'nin satıldığı yönünde paylaşımlar trend topic oldu.

Vedat Muriqi'de son durum