Attila Szalai transferi hayırlı olsun: Bonservisi belli oldu

Macar basını, Fenerbahçe'nin Attila Szalai'yi 16 milyon euro karşılığında sattığını yazdı. Haberde kulüp ismi verilmezken Attila Szalai'nin devre arasında Fenerbahçe'yle vedalaşacağı belirtildi. Macar stoperin adı son dönemde Chelsea ve Atletico Madrid ile anılıyordu. Öte yandan Fenerbahçe, Attila Szalai'nin transferine dair basında çıkan haberleri yalanladı.

Attila Szalai'nin Fenerbahçe macerası kısa sürecek gibi. Galatasaray ve Olympiakos maçlarında yedek soyunan Attila Szalai'nin transferinin gerçekleştiği iddia edildi. Macar basını, 23 yaşındaki savunmacının transferinde her konuda anlaşma sağlandığını yazarken haberde takım ismi belirtilmedi.

ATTILA SZALAI 16 MİLYON EUROYA SATILDI İDDİASI

Son dönemde adı Chelsea ve Atletico Madrid ile anılan Attila Szalai'nin transferinin 16 milyon euro karşılığında gerçekleştiği iddia edildi. Macar kaynaklar haberi Szalai'nin yakın çevresine bağlarken oyuncunun devre arasında Fenerbahçe'ye veda edeceği belirtildi.

FENERBAHÇE'DEN YALANLAMA

Öte yandan Fenerbahçe, Attila Szalai'nin transferine dair basında çıkan haberleri yalanladı. 'Haber baştan aşağı yalan' ifadelerini kullanan Fenerbahçe, "Futbolun gerçeklerinden bu kadar uzak bir haberi gazetecilik etiği ile bağdaştıramadığımız gibi kamuoyunun da "sözde haber"e itibar etmemesini rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.