Attila Szalai kimdir, kaç yaşında? Attila Szalai aslen nerelidir?

Atilla Szalai'nin Fenerbahçe'den rekor bonservisle transfer olması bekleniyor. Fenerbahçe yönetimi, kemik kadroyu korumak isterken, iki fulbolcunun transferi gündemde yer alıyor. Attila Szalai ve Altay Bayındır için görüşmeler devam ediyor. Peki, Attila Szalai kimdir, kaç yaşında? Attila Szalai aslen nerelidir? İşte tüm merak edilenler...

Fenerbahçe yönetimi, kemik kadroyu korumak isterken, iki fulbolcunun transferi gündemde. Attila Szalai ve Altay Bayındır için görüşmeler devam ederken, 23 yaşındaki stoper Szalai için Fenerbahçe'nin 30 milyon euroluk bir bonservis bedeli düşündüğü konuşuluyor. Rekor bonservisle transfer olması beklenen Attila Szalai hakkında araştırmalar da hız kazandı.

ATTİLA SZALAİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

20 Ocak 1998 tarihinde Budapeşte'de dünyaya gelen Attila Szalai, altyapı kariyerinde Godi SE, Vac FC, Kubala Akademia ve AKA Rapid Wien'de top koşturdu. Profesyonel futbol kariyerine SK Rapid Wien II'de start veren Szalai daha sonra Mezokövesd Zsory FC ve Apollon Limassol kadrolarında yer aldı.

Macaristan A Milli Takımı'nda 8 maça çıkan Szalai, Macaristan U-21 Milli Takımı'nda görev yaptığı 18 maçta 2 gol kaydetti. Attila, Macaristan U-19 Milli Takımı formasını 13 maçta terletti. Macaristan U-16 Milli Takımı'nda ise 1 maçta süre aldı. 22 yaşındaki savunma oyuncusunun piyasa değeri ise 800 bin Euro.

Fenerbahçe'nin 2 milyon euro'ya Apollon Limassol'dan transfer ettiği Attila Szalai, geçen sezon Süper Lig'de 21 maça çıkıp 3 gol attı.