Attila Szalai için 30 milyon euro! Fenerbahçe tarihine geçecek

Macaristan basınından Attila Szalai için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Habere göre Fenerbahçe, Attila Szalai ile yeni sözleşme imzalayıp oyuncunun maaşını 2 katına çıkaracak. Macarların flaş olarak geçtiği haber detayında başarılı stoperin serbest kalma bedelinin 30 milyon euro olacağı bilgisi de verildi.

aksam.com.tr

Çeviri: Bilal Sadi

Fenerbahçe Attila Szalai ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Attila Szalai'nin maaşını ve serbest kalma bedelini yükseltmek isteyen Fenerbahçe, Macar stoperin menajeri ile milli arada görüşme gerçekleştirecek.

Joachim Löw'de mutlu son! Resmi açıklama geliyor: Projem hazır

ATTILA SZALAI'NİN SERBEST KALMA BEDELİ 30 MİLYON EURO OLACAK

Macar basınından Blikk'in haberine göre an itibarıyla Fenerbahçe'den yıllık 500 bin euro kazanan Attila Szalai'nin yeni sözleşme sonrası maaşı 2 katına çıkarılıp 1 milyon euroya yükseltilecek. Attila Szalai'nin serbest kalma maddesi ise 30 milyon euro olarak belirlenecek.

Fenerbahçe, Avrupa'dan birçok talibi olan ve iyi bir bonservis geliri elde etmek istediği Attila Szalai için söz konusu şartları kabul edeceği belirtiliyor.

Erol Bulut'un vazgeçilmeziydi, Fenerbahçe'den sürpriz karar! 11 gün önce maça çıkmıştı

ATTILA SZALAI FENERBAHÇE'NİN ÖNEMLİ BİR PARÇASI OLDU

Fenerbahçe'ye transfer olduğu andan itibaren ilk 11'in vazgeçilmez ismi olan Attila Szalai, takımın değişmez isimleri arasına adını yazdırdı. Szalai, bu sezon Fenerbahçe'de 37 maçta forma giydi ve iki gol atıp iki de asist yaptı.

Hamza Hamzaoğlu neye uğradığını şaşırdı! Henüz 2. maçında...