Attila Szalai galibiyeti getiren golünü anlattı: Golü hatırlamıyorum, olaylar çok hızlı gelişti

Fenerbahçe, Spor Toto Süper lig Ahmet Çalık Sezonu 27. haftasında Kasımpaşa'ya konuk oldu. Süper Lig'de yükselişe geçmek isteyen sarı-lacivertliler Kasımpaşa maçına hızlı başladı. 6. dakikada Miha Zajc ile 1-0 öne geçen Sarı-Kanarya, ilk yarıyı önde kapattı. Kasımpaşa'nın 67. dakikada Muleka ile 1-1 eşitliği yakalamasına 90+1'de Attila Szalai ile karşılık veren Fenerbahçe karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı başardı. Karşılaşmanın ardından 90+1'de attığı gol ile maçın oyuncusu olan Attila Szalai açıklamalarda bulundu. Szalai, son dakikalarda attığı golü de attı.

aksam.com.tr

Fenerbahçe'ye Kasımpaşa deplasmanında 3 puanı getiren golü atan Attila Szalai maçın ardından açıklamalarda bulundu. Szalai maçın ardından 90+1. dakikada attığı galibiyet golünü anlattı.

Galibiyeti değerlendiren Szalai, "Zor bir maç oldu. Kasımpaşa iyi oynadı, bize zorluklar yaşattı. Saha içerisinde çok çalıştık, çok koştuk ve sonunda istediğimiz sonucu aldık. Bu şekilde devam etmeliyiz. Aldığımız 3 puandan dolayı gurur duyuyoruz." dedi.

"GOLÜ HATIRLAMIYORUM, HER ŞEY ÇOK HIZLIYDI"

Attığı golle ilgili gelen soruya Macar oyuncu, "Attığım golü hatırlamıyorum, çok hızlı olaylar gelişti. Sanırım Dimitris Pelkas dokundu ve top önüme düştü. Tek dokunuşla gol oldu. Tanrı'ya şükürler olsun. Gol attığım için mutluyum ama daha önemlisi 3 puan almamız." sözleriyle konuşmasını noktaladı.