Atletico Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçında Cimbom, A. Madrid deplasmanına çıkıyor.

Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcisi Galatasaray, Bugün yani 25 Kasım 2015 Çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçında Arda Turan'ın eski takımı Atletico Madrid ile deplasmanda karşılaşacak. Muhtemel 11'ler, iddaa oranları, ve diğer tüm gelişmeleri sizin için derledik...

ATLETİCO MADRID - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

İspanya'da oynanacak olan Atletico Madrid Galatasaray maçı Tivibu Spor ekranlarında şifreli olarak yayınlanacak. Maçın başlama saati: 21:45.

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Benfica, Atletico Madrid ve Astana ile mücadele eden Galatasaray, ilk 4 hafta sonunda 4 puan toplamıştı. Galatasaray, grubun ilk maçında sahasında 2-0 kaybettiği Atletico Madrid ile bu kez deplasmanda karşılaşacak. G.Saray, Madrid'ten bu kez puan veya puanlar almanın peşinde. 

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray’ın muhtemel Atletico Madrid 11’i:

Muslera, Denayer, Chedjou, Hakan Balta, Olcan, Bilal, Rodriguez, Yasin, Sneijder, Podolski, Umut

Atletico Madrid'in muhtemel 11'i:

Oblak, Gamez, Savic, Godin, Filipe, Tiago, Gabi, Koke, Carrasco,  Griezmann, Fernando Torres.

KISA BİLGİLER:

-Galatasaray, Avrupa kupalarında Atletico Madrid'i hiç yenemedi (2 Beraberlik 2 Mağlubiyet).

-Atletico Madrid, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a konuk olduğu maçı 2-0 kazanmıştı; iki gol de Griezmann'dan gelmişti.

-Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı son 12 maçın 10'unda kalesini gole kapattı.

-Diego Simeone Atletico Madrid'in başına geçtiğinden bu yana Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde attığı 48 golün sadece üçü ceza sahası dışından geldi.

-Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 10 deplasman maçında hiç galibiyet alamadı (2B 8M); son galibiyet Mart 2013'de Schalke deplasmanında gelmişti.

-Galatasaray forması giyen Lukas Podolski, Şampiyonlar Ligi'nde ilk 11'de sahaya çıktığı son 13 maçta 11 gol attı.

-Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 12 maçta kalesini gole kapatamadı; en son Aralık 2013'te Juventus karşısında gol yememişlerdi (1-0).

Atletico Madrid-Galatasaray maçı iddaa oranları

Atletico Madrid: 1.15

Beraberlik:        5.20
Galatasaray:     7.00

ŞAMPİYONLAR LİGİ C GRUBUNDA BU AKŞAM:

17.00 Astana (Kazakistan)-Benfica (Portekiz)
21.45 Atletico Madrid (İspanya)- Galatasaray (Türkiye)

Atletico Madrid teknik direktörü Simeone: "Türkleri biliyoruz, Pes etmeyecekler" 

"Biz, Galatasaray'ın futbolcularını düşünüyoruz. Tecrübeli ve bireysel olarak çok yetenekli futbolcuları var. Son 2 maçta 6 gol atmaları da onların gole ulaşma kalitesini gösteriyor. Ayrıca Türklerin karakterini biliyoruz. Sonuna kadar pes etmeyeceklerdir. Sakatlıktan yeni çıkan Juanfran ve Gimenez konusunda henüz kararım yok. Yarın durumlarına bir kez daha bakacağım. Galatasaray karşısında oyunu iyi okumamız gerekiyor. İstediğimiz tek şey kazanmak"

Galatasaray Antrenörü Taffarel: "Güvenimiz olmadan, turistik bir seyahat için buraya geldiğimizi kimse düşünmesin. Buraya inanarak geldik. 

Galatasaray kalecisi Muslera: "Eğer Şampiyonlar Ligi rüyasına devam etmek istiyorsak en iyi şekilde Atletico'ya göğüs gerip, burada galibiyet almaya çalışmalıyız"

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Rodriguez: "Ligde aldığımız beraberlik ve teknik direktörlük değişikliğiyle zor bir hafta geçirdik. Yarın kazanmak bizim için önemli olacak"

Atletico Madrid maçında Burak Yılmaz ve Hamit Altıntop yok

Galatasaray'da sakat olan Hamit Altıntop ile kart cezalısı Selçuk İnan ve Burak Yılmaz kadroda yer almadı.

Atletico Madrid'in savunması çok güçlü

Galatasaray'ın rakibi Atletico Madrid takımı, güçlü savunması ile ön plana çıkıyor.

Atletico Madrid, bu sezon şu ana kadarki istatistikler göz önüne alındığında, İspanya'nın en iyi, Avrupa'nın 5 büyük liginde ise (Almanya, Fransa, İngiltere, İspanya, İtalya) en iyi 2. savunma performansıyla dikkati çekti.

La Liga'da 12 haftada kalesinde sadece 6 gol gören Atletico Madrid, en az gol yiyen takım oldu. Atletico kalecisi Jan Oblak sadece Barcelona, Real Madrid, Valencia, Deportivo ve Villarreal'den gol yedi. Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde de Real Madrid (0) ve PSG'nin (1) ardından Barcelona ve Juventus gibi kalesinde sadece 2 gol gördü.

Avrupa'nın 5 büyük ligi hesaba katıldığında ise Almanya'da 13 maçta 5 gol yiyen Bayern Münih, Atletico Madrid'i geride bırakan tek takım oldu.

GALATASARAY GENÇLERİ ŞOKE ETTİ

UEFA Gençlik Ligi'nde Atletico Madrid, Galatasaray'ı 4-0'lık skorla farklı mağlup etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma öncesi, iki takımın genç takımları UEFA Gençlik Ligi'nde karşı karşıya geldi. C Grubu'nda yer alan iki takımın mücadelesinde gülen taraf 4-0'lık skorla Atletico Madrid oldu. Bu sonucun ardından Atletico Madrid puanını 12'ye çıkarırken, Galatasaray ise 3 puanda kaldı. Karşılaşmada Atletico Madrid'in gollerini 32 ve 50'de Toni Moya, 48'de Ferni ve 90+1'de Nunez kaydetti.