Atiba Hutchinson'ın yerine sudan ucuz ön libero! Valerien Ismael'in ilk hediyesi

Atiba Hutchinson ile vedalaşmaya hazırlanan Beşiktaş'ta Valerien Ismael yeni ön liberoyu buldu. Beşiktaş, Atiba Hutchinson'ın yerine Peter Barath'ı transfer etmek için girişimlere başladı. Valerien Ismael'in talebi sonrası Peter Barath'ın menajeriyle temasa geçilirken transferin 1 milyon euronun altında bir rakamla gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Fotomaç

Beşiktaş'ta 9 yıllık Atiba Hutchinson dönemi sona eriyor. 39 yaşındaki Atiba Hutchinson'a teşekkür etmeye hazırlanan Beşiktaş, Kanadalı ön liberonun yerini Peter Barath ile doldurmayı planlıyor.

ATIBA HUTCHINSON'IN YERİNE PETER BARATH

Valerien Ismael'in talebi sonrası Peter Barath'ın menajeriyle temasa geçilirken Beşiktaş transferi 1 milyon euronun altında bir rakamla gerçekleştirmeyi planlıyor.

DEBRECEN OPSİYONUNU KULLANABİLİR

Valerien Ismael'in gözdesi Peter Barath'ın takımı Debrecen ile 31 Aralık 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Debrecen'in 20 yaşındaki ön liberonun opsiyon maddesini kullanabileceği de konuşuluyor.

PETER BARATH'IN İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Debrecen formasıyla tüm kulvarlarda 29 maça çıkan Peter Barath, 5 asistlik performans sergiledi. Oyuncunun güncel piyasa değeri 400 bin euro.